CUTREMUR! Andreea Mantea si Victor Slav au ramas someri! Anuntul bomba facut de Kanal D! Ce se va intampla cu emisiunea lor?!

Publicat: 20 Jul. 2018, 15:44 News 3

Nimeni nu se astepta la asta. Urmeaza sa aflam in zilele urmatoare ce vor face cele doua vedete ale postului.

Emisiunea Wowbiz a fost scoasa din grila postului Kanal D. Kanal D tocmai a anuntat ca emisiunea Wowbiz nu se va mai face din toamna. Soarta prezentatorilor Andreea Mantea si Victor Slav fiind incerta la postul turcesc.

Emisiunea tocmai a intrat in vacanta in urma cu putin timp, dar acum este deja oficial. Emisiunea Wowbiz nu va mai reveni niciodata pe micile ecrane. Dupa ce ani de zile managementul turcesc si-a puse sperantele in acest show, acum se pare ca au abandonat defintiv orice incercare de a mai face performanta cu formatul respectiv. Ultima incercare a fost inlocuirea lui Madalin Ionescu cu Victor Slav, o miscare din pacate fara succes.

Emisiunea Wowbiz este pe Kanal D inca din 2012 si a inceput cu Madalin Ionescu prezentator pana in vara lui 2017. Emisiunea Wowbiz a fost aproape in toata istoria ei dominata de concurentul de pe Antena 1, Dan Capatos. Cu mici perioade in care Kanal D a reusit sa-si asigure conducerea pe interval in rest Xtra Night Show a fost productia mai de succes.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Jul. 2018, 15:44 News 3
Pe aceeași temă