Fosta sotie a lui Cristi Borcea a fost nevoita sa paraseasca apartamentul lui din Miami! De ce

Publicat: 20 iul. 2018, 11:36 Autor: D. C. News 3

Alina Vidican a fost nevoita sa paraseasca apartamentul fostului sot din Miami, deocarece acesta vrea sa-l puna la vanzare.

Alina Vidican a ramas in Statele Unite, desi penthouse-ul lui Cristian Borcea de pe malul oceanului a fost greu de parasit, aceasta a fost nevoita s-o faca.

Se pare ca cei doi apar proprietari sau au rezidenta la o adresa dintr-un oras mic in apropiere de Oakland. Vila se afla in Lauderdale Lake, din zona metropolitana Miami-Fort Laurdale-West Palm Beach.

Alina Vidican se poate bucura de o vila cu 3 dormitoare, 3 bai, un garaj si un living, intr-o zona rezidentiala. Se presupune ca locuinta ar fi constat in jur de 220.000 de dolari.

Alina Vidican a fost casatorita cu omul de afaceri din anul 2011 pana in 2016, cand s-au prezentat la notar sa puna capat mariajului. In anul in care s-a maritat cu Cristi Borcea, Aina Vidican uimea pe toata lumea cu frumusetea ei.

Si-a revenit destul de greu dupa divort, insa acum este mai infloritoare a niciodata. Aceasta, inca din 2016, si-a luat cei doi copii, George Alexandru si Gloria, si s-a stabilit in Statele Unite.

Publicat: 20 iul. 2018, 11:36 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă