VIDEO! A pierdut o suma uriasa la pacanele si apoi a spart cu pumnul aparatul! S-a umplut de sange! „Va arat eu cum se castiga la masinute! Un miliard 400 am bagat!

Publicat: 05 aug. 2019, 14:10 Autor: D. C. Viral

Filmuletul mai vechi pare sa revina din nou in forta pe Facebook dupa ce se pare ca a fost descoperit din nou de mai multi impatimiti ai salilor de jocuri.

A pierdut o suma uriasa la pacanele si apoi a spart cu pumnul aparatul! Un renumit impatimit al cazinourilor din Valcea a devenit viral pe Facebook dupa ce a pierdut o suma uriasa, dupa spusele lui, si a spart un aparat cu pumnul.

In filmulet barbatul sustine ca ar fi pierdut la pacanele nici mai mult nici mai putin de 140.000 Ron iar asta l-a facut sa-si iasa din fire si sa vrea sa „sparga” aparatul. Oricat de mult si-a dorit sa castige nu a reusit asa ca pana la urma si-a luat revansa altfel. Desi pe perete era un afis pe care scria clar ca daca vreun aparat este spart, „amenda” este de 2.000 Ron, barbatul si-a asumat toate riscurile si a facut ecranul praf.

Pentru toti jucatorii care sunteti jucatori. Avem asa, 3 masinute. Hai sa vedeti cum se castiga la masinute! Ca sa spargi o masinuta costa 20 de milioane, eu am bagat 1 miliard 400 sunt faraonul de la Valcea. Hai sa va arat cum se castiga la masinute. Ia filmeaza tu. Deci pana acum am bagat 1 miliard si 400 de milioane, da? Uite cum se fac banii. Asa se fac banii, trebuie s-o spargi frate cu toata forta. 1 miliard 400 mi i-am scos prin pumnu’ asta.

A pierdut o suma uriasa la pacanele si apoi a spart cu pumnul aparatul!

La comentariile clipului, bărbatul a adăugat ulterior: „Văd că funcţionează filmarea asta, că deja sunt 37 k vizualizări, înseamnă că multe persoane sunt de acord că maşinuţele au ruinat multă lume bogată, săracă sau de mijloc. Eu am un istoric lung din cauza lor, de sute de ori m-am ridicat pe propriile mâini şi de 100 de ori am avut coborâşuri din cauza lor. Aşa că distribuiţi mai departe, să înţeleagă şi cei care sunt mai tineri şi sunt sub vraja lor”.

Publicat: 05 aug. 2019, 14:10 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă