A găsit 7.000 de dolari într-o haină second hand. Ce a făcut cu banii

Publicat: 27 oct. 2019, 15:27 Autor: Loredana Life
A găsit 7.000 de dolari într-o haină second hand. Ce a făcut cu banii

O angajată a unui magazin de haine second hand a găsit 7000 de dolari într-o haină scoasă la vânzare. Deşi a fost fost „de-a dreptul speriată“ când a descoperit banii, aceasta a ales să procedeze correct, considerând că este vorba de „o chestie de integritate“.

A găsit 7.000 de dolari într-o haină second hand. Jennifer Kimes, o femeie din Valparaiso, SUA, angajată ca vânzătoare la un magazin cu haine second hand, a descoperit în buzunarul unei haine vechi suma de 7000 de dolari, scrie metro.co.uk.

Obişnuită să scoată din buzunarele hainelor gumă de mestecat, fotografii sau liste de cumpărături, femeia a declarat pentru ABC 7 că a fost de-a dreptul speriată când a descoperit atâţia bani.

A găsit 7.000 de dolari într-o haină second hand

„Când am văzut atâţia bani m-am speriat. Toată lumea vrea să aibă bani, dar aceia nu erau ai mei, aşa că nu m-am entuziasmat prea mult“, a spus Jennifer. Femeia a pus banii într-un loc sigur şi a contactat imediat proprietarul hainei, identificat ca fiind Tammy Wendland. „Este o chestiune de integritate. Când lucrezi cu lucruri de genul acesta, trebuie să te asiguri că eşti corect şi să faci ceea ce trebuie”, a adăugat femeia.

A doua zi, cei 7.000 de dolari s-au întors la proprietar. „A fost extrem de recunoscător şi copleşit ”, a povestit Jennifer, care deşi nu a primit recompensă, s-a simţit foarte bine pentru că „a făcut ceea ce trebuie”.

Publicat: 27 oct. 2019, 15:27 Autor: Loredana Life
Pe aceeași temă