A fost demonstrat stiintific: nu ne crestem imunitatea cu suplimente alimentare! De ce e periculos pentru organism daca s-ar intampla acest lucru

Publicat: 19 Jan. 2019, 15:09 Life

In farmacii exista nenumarate produse ce promit ca vor ajuta la cresterea sistemului imunitar.

In realitate, insa, nu ne crestem imunitatea cu absolut nimic, cu atat mai putin prin intermediul suplimentelor alimentare! Desi tabletele care promit acest lucru sunt la mare cautare, in special in sezonul rece, specialistii avertizeaza cu privire la folosirea acestora, mai ales pe timp indelungat.

A fost demonstrat stiintific nu ne crestem imunitatea cu suplimente alimentare

Nu exista in momentul de fata niciun produs care sa ne creasca imunitatea, asa cum ne-am dori-o cu totii, incat sa facem fata bolilor fara sa resimtim efectele secundare. Daca s-ar intampla acest lucru, ar fi foarte periculos pentru organism, potrivit expertilor, si nu ar fi deloc recomandat.

Daca am reusi sa ne crestem sistemul imunitar, efectele acestui proces nu ar fi unele prea pozitive. Nu ne crestem imunitatea cu nimic si este recomandata evitarea produselor farmaceutice care promit acest aspect. Desi e prezentat ca un singur lucru, sistemul imunitar este mult mai complex decat se crede. Este format dintr-o retea complexa ce contine multiple celule, dar si functii biologice.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Jan. 2019, 15:09 Life
Pe aceeași temă