A donat inima fiului ei, iar dupa 3 ani a auzit-o in pieptul altui copil. Povestea emotionanta a unei mame care si-a pierdut copilul VIDEO

Publicat: 01 sept. 2019, 16:45 Autor: Ioana Cioflan Life

In 2013, o mama a trait cel mai mare cosmar. Fiul ei, Lukas, care avea doar 7 luni si-a pierdut viata din cauza unei bone neglijente. Acum ea aude inima batand in pieptul unei fetite!

A donat inima fiului ei. După ce fiul ei a decedat în urma abuzurilor la care a fost supus de iubitul bonei, Heather Clark a decis să doneze organele lui Lukas pentru a salva alte vieţi. Decizia pe care a luat-o atunci avea să-i lumineze puţin viaţa la trei ani după acest accident tragic: ea s-a întâlnit cu Jordan, fetiţa la care a ajuns inima fiului său.

A donat inima fiului ei

A donat inima fiului ei

Emoţia pe care a trăit-o când a auzit bătând din nou inima lui Lukas este una de nedescris.

Cu ajutorul unui stetoscop, Heather a ascultat inima lui Lukas bătând în corpul fetiţei. Jordan se născuse cu o malformaţie congenitală şi doar un transplant de inimă putea să-i salveze viaţa. Datorită deciziei pe care a luat-o Heather în cea mai groaznică zi din viaţa ei, fetiţa a fost salvată.

„În ciuda pierderii imense pe care a suferit-o, Heather a luat o decizie care a salvat trei vieţi. Jordan a primit inima fiului său Lukas când avea doar 18 luni, iar Heather a ascultat inima fiului său bătând cu putere pentru prima dată după tragicul accident”, susţin reprezentanţii asociaţiei Donate Life Arizona, citaţi de publicaţia britanică DailyMail.

Momentul în care Heather ascultă inima lui Jordan cu ajutorul stetoscopului are o puternică încărcătură emoţională.

Heather izbucneşte în plâns când mama lui Jordan îi spune „aceasta este inima lui Lukas”.

Cele două mame s-au îmbrăţişat plângând, fiind recunoscătoare pentru această întâlnire. Heather a primit de la Jordan un ursuleţ plin cu inimioare, iar în centru avea un buton care odată apăsat imita bătăile inimii.

„Faptul că am ales să fac aceste donaţii m-a ajutat ca în prezent să-l pot îmbrăţişa din nou pe Lukas”, a mărturisit Heather.

Înainte de întâlnirea dintre cele două mame, Heather a postat pe pagina de Facebook dedicată fiului său, un mesaj tulburător: „Peste o săptămână voi asculta din nou inima lui Lukas bătând.
De abia aştept să o strâng în braţe pe Jordan şi să o pup”.

Publicat: 01 sept. 2019, 16:45 Autor: Ioana Cioflan Life
Pe aceeași temă