A cerut-o în căsătorie, iar acum vorbește despre copil! Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor deveni părinți?

Publicat: 19 oct. 2020, 12:27 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent, Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, artistul Edward Sanda.

Mare a fost uimirea tuturor când Cleopatra Stratan a fost cerută chiar de ziua ei de soție de către iubitul ei, Edward Sanda. I-a pus inelul pe deget, iar recent s-a discutat și despre o eventuală sarcină. Tânărul a fost întrebat pe rețelele de socializare dacă au de gând să devină și părinți, iar răspunsul lui a fost cât se poate de frumos. Nu doar că a demonstrat că intențiilor lor sunt serioase, având în vedere cererea în căsătorie, dar cei doi se gândesc chiar ca peste ani să mărească și familia, apărând în viața lor un copil.

”Îți dorești un bebe cu Cleo?”, a întrebat un internaut.

Edward Sanda a răspuns imediat: ”Normal! Peste ani va apărea și Cledwțul sau Cledwța”.

Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica lui se va căsători

Vestea că Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan chiar în ziua în care a împlinit 18 ani a făcut furori în toate colțurile țării. Apropiații lor, însă, n-au fost deloc surprinși, întrucât artista a mărturisit că este susținută de părinți.

În cadrul unui interviu pentru Click!, Cleopatra Stratan a mărturisit că este susținută de părinți, însă nu se grăbește să-și întemeieze o familie. ”Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama.”, a precizat artista. De asemenea, Pavel Stratan este de acord cu relația celor doi. „Ce veste? Eu nu știu. E un lucru foarte frumos care trebuia să se întâmple. Ea mai bine știe ce trebuie spus și când. Eu cred că am vorbit cu ea îndeajuns până acum”, au fost primele cuvinte ale lui Pavel Stratan, după anunțul logodnei, potrivit Unica.ro.

Publicat: 19 oct. 2020, 12:27 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×