Misty si Keo vor deveni parinti luna viitoare! Cantareata si-a tinut ascunsa sarcina 8 luni!

Publicat: 05 dec. 2017, 15:31 Autor: D. C. Parenting

Misty si Keo vor deveni parinti luna viitoare! Artista si-a ascuns sarcina!

In 2014 Keo si Andreea Balan se desparteau cu mare scandal dupa ce blondina a aflat ca e inselata. Cu toate ca cei doi au lasat imediat trecutul in urma si si-au continuat viata alaturi de alti parteneri, Keo si Andreea au fost in continuare legati de casa pe care o evau impreuna.

Recent, cei doi au finalizat partajul vilei de 500.000 de euro, iar la scurt timp s-a aflat si vestea ca Misty e insarcinata. Artista nu este la inceputul sarcinii, ci din contra… la final. Timp de 8 luni vedeta si-a tinut ascunsa burtica de gravida si nu a dat de banuit nimic.

„Da, este adevărat, vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre!

Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţa personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţa de a avea linişte, mai ales acum în prag de sărbători ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate şi linişte, să se poată bucura de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!”, a declarat Alexandra Pavel pentru Click.

keo si misty

keo si misty

Misty si Keo vor deveni parinti luna viitoare! Artista si-a ascuns sarcina!

Misty si Keo se iubesc inca din perioada in care artistul avea o relatie de 9 ani cu Andreea Balan. Dupa despartirea furtunoasa cantareata si-a refacut viata alaturi de George Burcea caruia i-a daruit si o fetita. Iata ca intr-o luna va invata si Keo sa schimbe scutece.

La sfarsitul lunii septembrie, Keo marturisea public ca isi doreste un copil si ca nu e exclus sa faca botezul inaintea nuntii. „Nu e nicio regulă, bineînţeles. Mi-aş dori un copilaş”, declara artistul la sfarsitul lunii septembrie pentru spynews.ro.

Publicat: 05 dec. 2017, 15:31 Autor: D. C. Parenting
Pe aceeași temă