Maria Ciobanu a revenit în România. Cum se simte la 87 de ani: „Mă rog la Dumnezeu”

Publicat: 01 oct. 2024, 11:59 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Maria Ciobanu a revenit în România. Cum se simte la 87 de ani: „Mă rog la Dumnezeu”. 

Maria Ciobanu a împlinit la începutul lunii septembrie 87 de ani, iar de curând și-a dorit să revină în România, aici unde se simte cel mai bine.

Maria Ciobanu a revenit în România

„Cel mai bine mă simt și în America, dar cel mai bine mă simt în România, acasă la mine și mă bucur că au venit și ei și sunt fericită că sunt cu ei lângă mine (…) Mă rog la Dumnezeu să mi-i țină sănătoși (n.r. – pe copii și pe nepoți), dar și pe mine cât o mai vrea El.

Dumnezeu a fost bun cu noi că ne-a dat așa copii talentați, cu aptitudini muzicale și mă bucur de ei și îi mulțumesc bunului Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat așa copii și nepoți”, a declarat marea artistă, la Știrile Antena Stars.

Maria Ciobanu are o casă de 500.000 de euro în California

Maria Ciobanu este proprietara unei case de 500.000 de dolari din oraselul Reseda, din apropiere de Los Angeles.

Pe lângă asta, și băiatul ei, Ionuț Dolănescu, are o casă în Orlando și vine des în America. Astfel că îi va avea mereu aproape pe membrii familiei. Cealaltă fiică a Mariei Ciobanu, soprana Leontina Văduva, locuiește la Paris. Dar și ea călătorește frecvent în America.

Maria Ciobanu a decis să se retragă de pe scenă în urmă cu câțiva ani. A cântat totuși la botezul primului nepot al Stelianei Sima. Pentru eveniment, aceasta a venit tocmai din America. Atunci, a interpretat câteva melodii și alături de fiul său, nu înainte de a ține un discurs emoționant.

Vreau să vă spun stimați invitați, stimați români, sunt cu lacrimile în ochi, că am ajuns pe Pământul meu. Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă”, a spus Maria Ciobanu.

foto: social media

Publicat: 01 oct. 2024, 11:59 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×