Cum a reușit să slăbească celebrul hairstylist Adi Constantin 25 de kilograme în doar 5 luni: „Ajunsesem la 107 kg, adică obezitate”

Publicat: 13 sept. 2024, 15:45 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Adi Constantin a reușit imposibilul în ceea ce privește aspectul lui fizic. După ani buni în care a avut grijă ca divele din showbiz să arate spectaculos la evenimentele mondene, iată că a venit timpul ca hairstylistul vedetelor să își schimbe complet înfățișarea, dar și viața. Adi Constantin ne povestește cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în 5 luni, un timp record.

Multe persoane publice se luptă cu kilogramele în plus, însă fără motivație, ambiție și seriozitate nu se poate să reușești să scapi de colăceii de pe burtă sau coaja de portocală de pe coapse. De acest lucru s-a convins și Adi Constantin, care a simțit că e momentul de o schimbare majoră în viața lui, odată de apropierea vârstei de 40 de ani.

Adi Constantin, de la obezitate la o siluetă fit

„Eram obez și nu mă vedeam. Așa că anul acesta m-am prioritizat, drept pentru care am luat decizia, după mulți ani în care efectiv m-am neglijat și ajunsesem la 107 kg, adică obezitate, să îmi schimb stilul de viață radical și definitiv. Nu am încercat celebrele cure de slăbire, pentru că le-am tot testat de-a lungul anilor și mai mult mi-au dat viața peste cap.”, a declarat Adi Constantin, pentru Ciao.ro.

Hairstylistul vedetelor a menționat că a avut multe momente în care a fost pe punctul de a renunța, însă a încercat să-și învingă fricile în fiecare zi și să creadă în el mai mult. Primul pas, și-a schimbat complet meniul.

„În primul și în primul rând, am început cu alimentația. Nu a fost ușor, însă motivația de a reuși să fiu sănătos m-a motivat cel mai mult. Nu m-a interesat atât de mult modul în care arătăm cât mă interesa sănătatea. Așa că am eliminat treptat tot ce a însemnat gluten, paste făinoase, dulciuri și băuturi carbogazoase.”, a mai declarat Adi Constantin pentru Ciao.ro

Și pentru că orice corp armonios se întreține și prin sport, nu doar printr-o alimentație sănătoasă, celebrul hairstylist s-a apucat încet, dar sigur de mișcare.

„Ulterior, am practicat de „out door” sport în aer liber, astfel, în decurs de 2 luni am reușit să slăbesc fără mare efort fizic 10 kilograme. Repet, totul a venit treptat, într-un mod sănătos, cu grijă mare la alimentație și sport moderat.

Cum a reușit să slăbească celebrul hairstylist Adi Constantin 25 de kilograme în doar 5 luni

Apoi am trecut la pasul următor, așa că am apelat la un antrenor personal care să mă ajute să-mi tonific musculatura, căci după un proces de slăbire se lasă pielea și trebuie să știi ce grupe de muști să lucrezi încât să te tonifici, iar aici am avut noroc cu Ovidiu Todoran, care e personal trainer și care a gândit un program de sport pentru ce aveam eu nevoie.

Încet, încet am început să fac antrenamente intense, însă pe care le-am tratat cu maximă seriozitate. Am devenit mult mai disciplinat cu viața mea, implicând sportul în rutina de zi cu zi. Evident că mi s-au îmbunătățit atât starea de spirit, cât și celelalte aspecte ale vieții, am devenit mult mai organizat în tot. Acum a devenit un stil de viață, nu doar o necesitate.”, a mai spus Adi Constantin.

Astfel, după aproape jumătate de an, hairstylistul a dat jos zeci de kilograme, iar acum are un stil de viață sănătos, face sport și nu ar renunța niciodată la modul în care trăiește acum.

„Cu o alimentație moderată și cu sportul la pachet, în cinci luni am reușit să slăbesc 25 de kilograme, ajungând astfel să am nu doar un corp sănătos, dar și o minte mai limpede. Încurajez toți oamenii care necesită schimbări în viețile lor să caute o modalitate prin care să ajungă să aibă un stil de viață sănătos și să se bucure de satisfacțiile pe care le dă sportul. Lucrurile acestea ajută enorm la încrederea în sine. Cheia succesul se numește voința, dar și multă seriozitate și implicare.”, a încheiat hairstylistul Adi Constantin.

Adi Constantin are studii la Milano și la Londra

Adi Constantin este un hairstylist cunoscut la noi în țară și apare în mai multe emisiuni TV, unde prezintă rubrica „Verdict cu Adi Constantin”.

El a participat la numeroase cursuri în ceea ce privește hairstyling, dar și workshop-uri internaționale în domeniu.

De-a lungul carierei sale, Adi Constantin a colaborat cu multe celebrități de la noi, printre care Bianca Drăgușanu, Daniela Gyorfi, dar și altele, și a participat la evenimente de modă importante, atât în România, cât și în străinătate. De altfel, Adi Constantin a colaborat cu numeroase publicații din țară, unde a avut rubrica „verdict”.

Adi Constantin este foarte activ pe rețelele de socializare, unde postează creațiile sale în materie de păr. El este cunoscut și pentru modul în care aplică extensiile de păr, pe care le încadrează perfect pe podoaba capilară, reușind să le genereze, în același timp, părul clientelor sale.

foto: social media

Publicat: 13 sept. 2024, 15:45 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×