Ce spune Denise Rifai despre noul proiect Gândul Media + Ce se întâmplă cu emisiunea de la Kanal D

Publicat: 05 sept. 2024, 13:13 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

În Opoziție cu Denise Rifai. Denise Rifai prezintă emisiunea „40 de întrebări” din 2019, emisiune care este difuzată în fiecare duminică de la 22:30. Încă de la începutul colaborării dintre prezentatoarea TV și Kanal D au fost voci care puneau la îndoială succesul emisiunii, fie pentru că interviurile erau difuzate duminica, fie din cauza orei târzii.

Timpul a dovedit că emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este una pe placul telespectatorilor, fiind urmărită atât în online, cât și la televizor de tot mai multe persoane.

Denise Rifai nu întrerupe colaborarea cu postul de televiziune Kanal D

După cinci ani în care prezintă emisiunea „40 de întrebări”, Actualitate.net a aflat că Denise Rifai rămâne în continuare în colaborare cu postul de televiziune Kanal D.

În luna august, Denise Rifai a fost ofertată de Gândul Media pentru prezenta o emisiune politică difuzată exclusiv pe Gândul.ro și care poate fi urmărită pe canalul de Youtube Gândul. Este vorba de emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai”, în care sunt dezbătute subiecte din zona politică, cu invitați din toate partidele politice, dar și cu analiști în care sunt abordate subiecte de actualitate, scrie actualitate.net.

„În Opoziție cu Denise Rifai” – prima emisiune de dezbateri politice pentru alegerile din 2024

Denise Rifai lansează „În Opoziție cu Denise Rifai”, o emisiune online difuzată exclusiv pe Gândul.ro și pe canalul de YouTube Gândul, într-un an electoral crucial pentru România. Cu alegerile prezidențiale și parlamentare din 2024 la orizont, emisiunea va oferi dezbateri incisive cu politicieni și analiști, abordând subiecte de actualitate. Programată în fiecare zi de marți, miercuri și joi la ora 21:30, “În Opoziție cu Denise Rifai” va fi o sursă principală de informare pentru publicul interesat de evoluțiile politice și un arbitru al campaniilor din iarna acestui an.

„Ne aflăm într-o perioadă în care fiecare decizie politică contează enorm pentru viitorul României. Prin această emisiune, îmi propun să aduc în fața publicului o dezbatere deschisă și onestă, în care să analizăm împreună ce se întâmplă pe scena politică, să oferim claritate și să demascăm orice încercare de manipulare. Îmi doresc ca această platformă să fie un loc unde adevărul să primeze, iar oamenii să se poată informa corect pentru ca la momentul votului să știe clar cum, pe cine și de ce votează. Este foarte important ca votul sa fie unul conștient și asumat,” a declarat Denise Rifai.

Publicat: 05 sept. 2024, 13:13 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×