EXCLUSIV | Cătălin Scărlătescu a dat-o de gol pe iubita sa. Doina Teodoru a intrat la dietă: “Păi așa e când dai de mâncare bună!”

Publicat: 10 sept. 2024, 09:33 Autor: Andreea Archip Vedete

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt împreună de 3 ani, cei doi întâlnindu-se, prima oară, la mare, la Vama Veche. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, celebrul bucătar a făcut dezvăluiri despre noul sezon MasterChef, care începe pe 10 septembrie la Pro TV, dar și din relația de cuplu. Doina Teodoru face cu greu față tentațiilor culinare, așa că a fost nevoită să intre la dietă. La rândul lui, Scărlătescu recunoaște că este omul surprizelor pentru diva din viața lui. Îi gătește rar, dar o scoate des la cine romantice.

Cătălin Scărlătescu revine din toamnă pe micul ecran, alături de colegii lui: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Puzzle-ul nu ar fi fost complet fără soția lui Smiley, așa că Gina Pistol a acceptat propunerea lansată de Pro TV și este gazda celui mai tare cooking show: MasterChef.

Scărlătescu: “Și acum în piață sau unde mă duc toate băbuțele strigă după mine”

Cum este întorcerea acasă? La Pro TV ați debutat, aici ați devenit vedete.

E ceva spectaculos să te întorci pe aceleași scaune care au dat tonul gastronomiei române. Cu noi, oamenii de acasă au început să gătească, au început să facă plating. Nu am să uit niciodată: mă duc în Obor și acum în piață sau unde mă duc și toate băbuțele strigă după mine:  “Scărlătescule, facem și noi un plating?”

Care sunt provocările în noul sezon MasterChef?

 La fiecare nou sezon de gătit sunt alte persoane, dar aceleași provocări. Trebuie să găsim acea piatră încă neșlefuită dintr-o mare de oameni, acel personaj care își dorește foarte tare să devină masterchef, un om care vrea să gătească, un om care e pasionat și care luptă până la finalul finalului.

Partea de MasterChef este doar o etapă, el nu înțelege pentru că greul va începe abia după ce se termină MasterChef și după ce el va câștiga sau ea va câștiga acel trofeu, atunci va interveni greul. Până atunci e ușor, că suntem noi trei acolo, îl ghidăm, îi mai dăm un sfat, îi spunem una, alta. Cam asta se întâmplă.

Cătălin Scărlătescu: “Culmea că Doina e la dietă, că de când suntem împreună a început și ea să mănânce mai bun”

Doina te-a pus la dietă sau urmează să intri?

Doina, săraca, încearcă în fiecare zi să mă pună la dietă. Câteodată îi reușește, câteodată nu. Mă chinui și eu. Am o vârstă și aici e mai greu cu dieta asta, mai ales că vă dați seama: eu sunt bucătar. Pe unde mă duc, pe acolo toată lumea: hai să bem! Hai să mâncăm, hai să vorbim de mâncare. Și dacă tot vorbim de mâncare, hai să mâncăm. Culmea că Doina e la dietă, că de când suntem împreună a început și ea să mănânce mai bun. Dar ce să facem? Influența! Păi așa e când dai de mâncare bună, nu te poți..nu știu.

Cătălin Scărlătescu: “Îi gătesc rar, de cele mai multe ori o invit la cină!”

Îi gătești zilnic?

Nu, Doamne Dumnezeule, suntem doi oameni foarte ocupați. Ea e la filme, la seriale, pe unde joacă, pe la teatru, are momente în care pleacă prin țară cu teatru. Eu sunt la filmări, dar în momentele în care ne întâlnim acasă, de obicei ea face salatele. Face niște salate foarte mișto. Pe mine mă apucă lenea, zic: mai bagă și tu o salată! Plus că eu îi gătesc rar, de cele mai multe ori o invit la cină! Avem foarte multe momente în care ieșim afară la cină.

Cătălin Scărlătescu: „Eu cu flori, cu bagaje, eu cu tot. Ea e diva”

Cine face surprize legate de plecări?

Păi normal că eu. Eu cu flori, eu cu alea, eu cu bagaje, eu cu tot. Ea e diva, ea e actrița din familie.

Ce pasiuni ai în afara jobului?

Cu ghilimelele de rigoare: pescuitul, dar mie de fapt și de drept îmi place mai mult să mă plimb cu barca prin Delta.

Pește nu prinzi?

Ba da, mă duc la pește, dar nu sunt ahtiatul ăla să prind tone de pește. Nu, dacă am prins un pește cât e el de mic, mulțumesc și la revedere. Îmi place foarte mult liniștea, natura și atmosfera asta relaxantă din Deltă.

Foto: Instagram

Publicat: 10 sept. 2024, 09:33 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×