Teo Trandafir a dezvăluit care este dieta „minune”. Ce face prezentatoarea de la Kanal D pentru a se menține în formă: „Secretul constă în…”

Publicat: 19 aug. 2024, 11:30 Autor: Denisa Iordache Vedete

Teo Trandafir a vorbit în exclusivitate pentru Ciao despre începuturile carierei, relația cu fiica ei, dar și dieta care nu dă greș niciodată. Iată ce a mărturisit!

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite și cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Deși acum se bucură de un succes gigantic și reușește să capteze mereu atenția publicului ei, Teo Trandafir mărturisește că începuturile au fost pline de emoție. 

Teo Trandafir, despre începuturile carierei 

„Au fost emoțiile începutului, pentru că nu știam unde sunt birourile, unde trebuie să mă duc, ce trebuie să fac, cu cine trebuie să mă întâlnesc, cum sunt ceilalți colegi ai mei, pentru că o parte din membrii echipei îmi erau deja cunoscuți.

Dar au trecut zece ani de atunci și emoțiile s-au atenuat mult și a intervenit confortul de a ști exact cu cine vorbești.” , a spus Teo Trandafir pentru Ciao.

Teo Trandafir, despre dieta minune: 

„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una.”, a spus vedeta de la Kanal D.

Ce face prezentatoarea de la Kanal D în timpul liber 

Teo Trandafir a mărturisit că din cauza programului, care nu este unul fix, activitățile ei se schimbă mereu. 

„Depinde foarte mult de activitățile pe care le am pentru a pregăti emisia, pentru că nu lucrez după un program fix și nu știu niciodată când ajung acasă.

Cel mai adesea mă uit să văd ce filme au mai apărut, citesc, mă informez referitor la ce se întâmplă pe plan internațional și sunt atentă la realitățile care mă înconjoară, pentru că a doua zi merg în redacție și lumea dezbate diferite subiecte. Îmi place să știu lucrurile despre care se vorbește în jurul meu.” , a continuat prezentatoarea TV.

Ce relație are cu Maia 

Teo Trandafir spune că nu își dorește să o influențeze pe Maia în alegerea carierei, iar relația lor se bazează pe răbdare și respect. 

„Cred că este bine ca fiecare părinte să își respecte copilul îndeajuns încât să înțeleagă că acesta își va găsi singur drumul într-o bună zi. Maia nu mai este un copil, este un adult de aproape 19 ani. Relația dintre noi este clădită în fiecare zi cu răbdare și respect de ambele părți, cu înțelegere, pentru că mai și greșim, fiecare dintre noi. Însă, un simplu “Iartă-mă, am înțeles!” detensionează situații, chiar și în cazul generației de astăzi.”, a mai spus vedeta tv.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 aug. 2024, 11:30 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×