Mama lui Smiley, despre Gina Pistol. Cu ce a supărat-o nora: „Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o”

Publicat: 08 aug. 2024, 10:29 Autor: Denisa Iordache Vedete

În ce relații este Gina Pistol cu mama lui Smiley? Soacra blondinei a făcut declarații neașteptate. Iată ce a spus!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au fost mereu discreți în ceea ce privește viața personală și familia. Dar mama lui Smiley a dezvăluit părerea pe care o are despre nora ei.

Ce spune mama lui Smiley

În urmă cu un an, Smiley și Gina Pistol își uneau destinele pentru totdeauna. Momentul fericit a fost un prilej pentru mama artistului de a-i felicita pe cei doi, dar și pentru a vorbi despre nora ei.

„Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam! Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA.”,  spunea mama lui Smiley la momentul respectiv pentru emisiunea „La Măruță”.

În ce relații este Gina Pistol cu soacra

Pe lângă declarațiile legate de cel mai special moment din viața fiului ei, Ioana Maria a vorbit și despre nora ei. Se pare că mama lui Smiley are doar vorbe de laudă la adresa blondinei pe care o consideră fiica ei.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”

Mama lui Smiley le-a oferit și un sfat celor doi. „Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității. Să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”.

Părinții s-au supărat pe ei pentru că nu le-au spus de sarcină

Momentul în care Gina Pistol a aflat că este însărcinată a venit complet neașteptat pentru ea și Smiley, tocmai din cauza faptului că medicii i-au spus că nu poate să aducă pe lume un copil. După ce au aflat, blondina și artistul au decis să țină acest lucru un secret, însă presa i-a dat de gol. Cel mai deranjant lucru pentru vedetă a fost faptul că și părinții lor au aflat vestea cea mare tot prin intermediul presei.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri”, declara Gina Pistol la vremea respectivă.

Sursă foto: social media

Publicat: 08 aug. 2024, 10:29 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×