Radu Ștefan Bănică şi-a găsit mașina vandalizată: „Am văzut că e înclinată într-o parte, a fost un cuțit băgat…”

Publicat: 24 iul. 2024, 18:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Radu Ștefan Bănică a povestit în cadrul unui interviu recent că și-a găsit mașina vandalizată. Se pare că ghinioanele se ţin lanţ de fiul lui Ştefan Bănică Jr. pentru că nu este prima dată când îşi găseşte automobilul avariant de când l-a cumpărat.

Radu Ștefan Bănică și-a achiziționat, de curând, o mașină nouă. Din păcate nu s-a putut bucura prea mult de ea pentru că a avut deja câteva incidente neplăcute. A povestit totul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

Radu Ștefan Bănică şi-a găsit mașina vandalizată

În ultimele săptămâni, Radu Ștefan Bănică și-a găsit mașina lovită de mai multe ori. Tânărul artist susține că nu știe cine este autorul acestor acte de vandalism, mai ales că are un loc de parcare plătit. Mai mult, a explicat că niciodată nu a găsit vreun bilet în care să fie averizat sau ameninţat.

„În această dimineață am găsit un cuțit în roata mașinii mele. N-am supărat pe nimeni. Am găsit-o tăiată, cu siguranță a fost un cuțit băgat. N-am supărat pe nimeni, nu am parcat pe alt loc. Am văzut mașina cu roata spartă de când am venit la ea. Am văzut că e înclinată într-o parte. Am zis că n-are de ce. M-am urcat în ea și nu mergea. M-am dat jos.

Nu am reacționat deloc pentru că acum două zile am găsit-o lovită în parcare și acum două săptămâni am găsit zgâriată toată ușa. Este o mașină nouă, are trei săptămâni. Am zis că nu-i nimic, o rezolvăm, o facem. Nu a fost nici măcar un bilețel pe ea. Asta e, se mai întâmplă, o reparăm.

Cred că am niște admiratori. Mașina era în parcarea mea, plătită de mine, că plătesc taxele și parcarea mea. Nu mi-a lăsat nici măcar un bilețel. Nu știu, am eu de învățat niște lecții, dar sunt foarte curios cum în trei ani jumătate cât aveam altă mașină nu am avut nimic și acum de când o am pe asta… Mă oftic că s-a întâmplat când nici nu eram în mașină, dar învățăm, o refacem. Măcar lăsați un bilețel!”, a spus Radu Ștefan Bănică în emisiunea „La Măruță’.

Publicat: 24 iul. 2024, 18:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×