Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu tatăl său. A recunoscut totul: „Nu se implică deloc”

Publicat: 19 sept. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Radu Ștefan Bănică muncește din greu pentru a-și construi o carieră de succes. A avut un model important în viață și anume tatăl său. I-a călcat pe urme atât în ceea ce privește actoria, cât și în muzică. De curând a lansat o piesă foarte apreciată de public. Recent, tânărul a făcut câteva mărturisiri despre relația cu Ștefan Bănică Jr. Dezvăluirile sale au surprins pe toată lumea.

Radu Ștefan Bănică visează să ajungă pe cele mai mari scene la fel ca tatăl său. Nu și-a dorit niciodată ca oamenii să îl judece prin prisma părintelui său, din acest motiv a făcut tot ce a putut pentru a se face remarcat prin propriile forțe. În prezent este masterand la UNATC, iar acest lucru este o mare bucurie pentru întreaga familie.

De-a lungul timpului a trecut prin multe schimbări, iar despre câteva dintre acestea a vorbit în cadrul unui interviu recent.

Radu Ștefan Bănică și tatăl său

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre relația cu tatăl său

Fără îndoială, Ștefan Bănică Jr. are cu ce să se mândrească. Are trei copii minunați care i-au adus numai satisfacții și care au un parcurs profesional demn de urmat. La fel ca și regretatul său tată, vedeta de la Antena 1 și-a creat un renume în industrie. Cu toate acestea, fiul său cel mare nu a vrut niciodată să profite de notorietatea familiei, ci a vrut să demonstreze că poate să reușească singur.

Recent, Radu Bănică a mărturisit că tatăl lui nu se implică deloc în cariera sa ci doar îl ajută din punct de vedere moral. Mai mult, tânărul recunoaște că nu și-a dorit acest lucru și nici nu ar putea să îi ceară artistului să intervină pentru el.

„Nu se implică deloc pe partea profesională, el e să zicem suport moral, la fel și mama, dar pe partea profesională nu se implică nimeni. Dacă prind acel eveniment, l-am prins pentru că l-am prins eu, dacă nu-l prind, nu l-am prins pentru că nu l-am prins.

Nu o să vină să zică: îl băgăm pe fi-miu sau ceva! Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc.”, a mărturisit Radu Bănică pentru Playtech.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 sept. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă