Exclusiv! Ghinioanele se țin lanț de Amna! Artista și-a găsit mașina de 100.000 euro vandalizată în parcare!

Publicat: 19 feb. 2021, 18:23 Autor: Dora Bazavan Vedete

Abia ce a scăpat din spital după problemele de sănătate cu bila, care s-au agravat în timpul reality show-ului “Survivor”, că Amna a dat de alt ghinion.

Proaspăt externată după intervenția chirurgicală suferită zilele trecute, Amna a dat de altă belea. Și-a găsit vandalizată în parcare bijuteria pe patru roți. Când și-a văzut mășina de 100.000 de euro zgâriată pe toate părțile, artista a izbucnic în lacrimi la propriu. Azi, Amna s-a ocupat să își facă mășina ca nouă.

“Așa mi-am găsit mășină ieri, cineva a avut mare grijă să facă asta! Este incredibil, a stat ceva…mă mir că nu a jucat X și 0. Eu nu pot să cred că există așa oameni…”, a spus Amna pe instastory în timp ce își arată mașina care era deja în service, la reparat. Se pare că dauna a fost “ștearsă” de pe automobilul vedetei și Amna s-a mai liniștit acum, însă se gândește ca pe viitor să își schimbe culoarea mașinii într-una mai veselă.

 Și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate

„Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am, bineînțeles” a spus Amna, pe rețelele de socializare, după ce a ieșit din operație.

Nu s-a regăsit în Republica Dominicană, la “Survivor”

Amna a participat în competiția Survivor România 2021 însă nu prea a reușit să se adapteze în Republica Dominicană. S-a întors acasă cu o problemă digestivă, apoi s-au agravat alte probleme de sănătate. În plus, dorul de băiețelul ei, David, i-a pus capac.

”Când am ajuns acolo, nu mă înțelegeam cu jungla, ce aveam trăgeam peste față, ca să nu cadă vreo tarantulă pe față. Apa avea doi metri, două colege erau să se înece. Nu am sărit pentru că era periculos, nu te duci să mori acolo. Apa era adâncă, când am sărit din barcă. În competiție am intrat într-o apă mai mică un pic, înainte de competiție, am luat doar 4 ore de înot…”,a declarat Amna la Teo Show.

 

 

Publicat: 19 feb. 2021, 18:23 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă