Dana Rogoz, despre motivele pentru care a început să meargă la terapie: „Mi-am dat seama că…”

Publicat: 21 iul. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Dana Rogoz și-a împărtășit mereu cu sinceritate atât momentele frumoase, cât și cele dificile cu numărul mare de oameni care o urmăresc în online. Ea dorește să prezinte o imagine autentică și, în același timp, să inspire și să aducă energie pozitivă celor care o urmăresc. În luna mai, Dana a anunțat pe rețelele sociale că a reluat ședințele de terapie după o perioadă dificilă. Iată care este motivul!

Dana Rogoz a început ședințele de terapie la un an după nașterea primului său copil. Actrița are doi copii, Vlad Luca și Lia Elena, împreună cu regizorul Radu Dragomir. La doar 10 săptămâni după venirea pe lume a lui Vlad, Dana și-a pierdut tatăl. Într-o perioadă de schimbări majore, ea a evitat să-și exprime durerea pentru a-și proteja fiul

Dana Rogoz: „Era ceva foarte, foarte acut”

Actrița dezvăluie detalii neștiute din perioada în care doar ce devenise mămică, dar la scurt timp după, își pierduse tatăl.

„Am compensat cu tot ce a presupus maternitatea și am ignorat acea durere. Ajunsesem ca la un an după moartea tatălui, eu de fapt să nu fi trăit deloc perioada de doliu care e firească, e sănătoasă. Era o situație în care pur și simplu trebuia să-mi spui un cuvânt sau să văd un obiect și să fie de nestăpânit durerea. Era ceva foarte, foarte acut”, a spus Dana Rogoz la Fresh By Unica 

Motivul pentru care actrița face terapie

Dana a vorbit despre stările neplăcute prin care a trecut, stări ce au determinat-o să apeleze la ajutorul terapiei:

„Aveam în fiecare noapte coșmaruri. Aveam nevoie de această igienă a minții. Am tot avut nevoie de acest loc, această cale de a mă cunoaște”.

Mai mult, încă un motiv pentru care actrița a ales să facă terapie sunt copii ei. Dana vrea să fie o mamă cât mai bună pentru aceștia și să nu îi facă să sufere inconștient, prin comportamentul ei.

Mi-am dat seama că așa îmi dau șansa să fiu o mamă puțin mai bună. Un copil e oglinda ta. Tu ai senzația că știi cum vrei sau cum nu vrei să fii. Dar cred că e sănătos, cel puțin așa am simțit, să trec prin genul acesta de terapie, să trec prin procesul acesta de autocunoaștere, cu bune și cu rele și cu tot ce mai e prin mine, ca să nu le pun pe umerii lui, respectiv ei”, a mai adăugat Dana Rogoz.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 iul. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×