Andreea Ibacka, despre relația pe care o are cu fiica ei, Namiko: „Trăim etapa în care ne dorim să împărțim totul”

Publicat: 12 iul. 2024, 09:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Andreea Ibacka este mama a doi copii minunați, Tiago și Namiko. Actrița a mărturisit că traversează o perioadă în care își dedică majoritatea timpului copiilor ei și adoră să petreacă cât mai multe momente împreună. Iată ce spune despre relația pe care o are cu cea mică!

Andreea Ibacka, în vârstă de 38 de ani, a devenit mamă pentru prima dată în decembrie 2018, când a adus-o pe lume pe fiica sa, Namiko. A urmat, Tiago, băiețelul ei în vârstă de 2 ani. Namiko reușește să capteze atenția oricui prin gingășia ei, iar Andreea prețuiește orice moment petrecut alături de fiica ei. 

Andreea Ibacka: „Sper ca peste ani și ani să fim la fel de bune prietene ca astăzi.”

Andreea Ibacka își dorește să o integreze pe cea mică în toate activitățile ei, astfel că ele au fost împreună la concertul Coldplay, dar și la festivalul Neversea. Actrița își dorește să îi fie o prietenă foarte bună pentru Namiko și speră că relația lor nu se va schimba odată cu trecerea timpului.

„Eu îi tot zic că-mi vine s-o bag la mine în buzunar, să mă însoțească peste tot. Ea îmi spune că intră înapoi în burtică, să nu ne mai separăm deloc. Las video aici, să-mi amintească că trăim etapa în care ne dorim să împărțim totul. Fetița mea bună şi cu mine. Și nu mă refer la farfuria ei de mâncare din care eu, ca o mamă adevărată, mănânc resturile. 
Aici eram la festival, ne făceam codițe “ca fetele mari”. Ador să petrecem timp doar noi două, ca fetele. Și sper ca peste ani și ani să fim la fel de bune prietene ca astăzi. Ba chiar să-mi accepte prietenia pe social media”, este mesajul pe care Andreea l-a atașat unui filmuleț cu Namiko postat pe social media.

Actrița, despre copii ei: „Sunt delicioși împreună”

Andreea Ibacka a vorbit într-un interviu Unica despre relația dintre copii ei.  Actrița spune că Namiko o ajută mereu cu băiețelul atunci când are nevoie și este foarte atașată de Tiago.

Stă cu el la mese. Intervine atunci când trebuie să doarmă, vine la suport. Are și un discurs foarte motivațional care chiar m-a amuzat zilele trecute. Îi explica: „E normal să plângi, și eu am făcut la fel ca tine, dar nu este cazul. Ăsta este un loc plăcut în care înveți foarte multe lucruri și nu-ți face griji (ăsta era punctul culminant) mama nu ne lasă aici de tot! O să vină după noi după amiază”. Sunt minutele de aur atunci când totul are sens, toate nopțile nedormite. Sunt delicioși împreună. Am intrat într-o etapă tare frumoasă și specială cu ei”, spunea actrița atunci când cel mic doar ce începuse grădinița.

Sursă foto: social media

 

 

 

Publicat: 12 iul. 2024, 09:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×