Cabral și Andreea Ibacka, de urgență la spital la miezul nopții. Fiul lor, Tiago, probleme de sănătate: „Ca orice părinți, leșinați de grijă”

Publicat: 23 iun. 2023, 13:08 Autor: Camelia Vedete

Cabral și Andreea Ibacka au ajuns de urgență la spital la miezul nopții. Fiul lor, Tiago, a avut probleme de sănătate.

Cabral și soția lui, Andreea, au ajuns la spital cu fiul lor, chiar în toiul nopții. Momentul care i-a speriat pe cei doi părinți a fost povestit de către prezentatorul TV pe rețelele de socializare.

„Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo.
Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți.
Cu febră, cu Tiago supărat, obosiți și îngrijorați.
Acum T. e bine. Atunci… Andreea si cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă.
Chapeau bas echipei de la spital, profi și eficienți, chiar dacă era 4 dimineața. Mulțumim.”, a scris Cabral în dreptul unei fotografii cu Andreea Ibacka și fiul lor, pe holurile spitalului.

Cabral a fost găsit plin de sânge în baie

Cabral a fost găsit plin de sânge în baie, după ce s-a înjunghiat! Cabral Ibacka a fost găsit plin de sânge în baie chiar de soția lui, Andreea Ibacka. Se pare că, prezentatorul TV s-a înjunghiat singur.

Cabral Ibacka a fost dus de urgență la spitalul Floreasca. Vedeta PRO TV s-ar fi înjunghiat singur cu un cuțit în timp ce tîia niște cartoane, în curte. Cabral a povestit toată întâmplarea pe blogul personal.

”Ajung la spital, la Floreasca. Dau s-o iau pe ușile din spate – le știu prea bine, am coborât pe-acolo din salvare de prea multe ori.”, își începe Cabral povestea.

Cabral a fost găsit plin de sânge în baie, după ce s-a înjunghiat

”Stai s-o iau de la început… mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic, din ăla de survaivăr. Oțel adevărat, formă ergonomică, ascuțit laser. Perfecțiune! Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’. Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt.”, povestește Cabral pe blogul personal.

Citește tot articolul aici.

Publicat: 23 iun. 2023, 13:08 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă