EXCLUSIV | Ce se întâmplă în viața lui Marian Olteanu după rolul din serialul Clanul? “Nu e vorba de pesimism, e pur și simplu o realitate” + Cu cine pleacă în vacanță în Grecia

Publicat: 12 iul. 2024, 13:25 Autor: Andreea Archip Vedete

Marian Olteanu s-a bucurat de succes și apreciere care au venit la pachet cu producția Clanul, în care l-a interpretat pe David Pribeagu, unul dintre personajele principale ale serialului care s-a difuzat la Pro TV și care a condus în topul audiențelor. Ultimii doi ani i-a dedicat filmărilor, dar și proiectelor de teatru, actorul fiind angajat la Teatrul Mic. Din toamnă, nu îl vom mai vedea pe îndrăgitul actor într-un alt serial și a explicat, pentru CIAO.RO, motivul, vorbindu-ne totodată și despre proiectele în care se va implica. Până atunci, bifează o vacanță în Grecia alături de o bună prietenă.

Ce se întâmplă în viața lui Marian Olteanu după rolul din serialul Clanul? Pro TV a început din a doua jumătate a lunii iunie filmările pentru TĂTUȚU, producție care plasează acțiunea cu 20 de ani în urmă. Cum a ajuns Costoiu să aibă brigada lui, cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru`să fie în fruntea Clanului, dar și cum a primit apelativul de TĂTUȚU` – vom afla cu toții din povestea care ne va duce în perioada anilor 2000 – acolo unde a început totul!

Marian Olteanu pregătește o premieră la Teatrul Mic

Prin urmare, pe Marian Olteanu îl putem vedea la Teatrul Mic, din toamnă, în spectacolul Anna Karenina. “Povestea din TĂTUȚU’ se întâmplă cu 20 de ani în urmă, așa că eu nu o să fiu prezent în această producție. Am filmat Noaptea lui Vlad, cred că încă se poate vedea în cinema. Trebuie să mergeți neapărat să-l vedeți, s-o vedeți pe Giulia, pentru că joacă absolut minunat, nu mai zic de Florinel din Clanul. A învățat deja foarte multe lecții pe care mulți dintre noi, actori profesioniști, le învățăm deja în anul întâi de facultate și el are abia 12 ani. Am o premieră la Teatrul Mic, la care am lucrat până acum. Din 20 august reluăm repetițiile și vă invit să veniți neapărat la acest spectacol Anna Karenina, după Tolstoi, în regia lui Dumitru Acriș, un regizor tânăr, dar care are o notorietate în afara țării mult mai mare decât la noi. Abia își face simțită prezența regizorală la noi în țară, în lumea cultural-teatrală. O să îl joc pe Nicolai Levin”, ne-a povestit el.

Marian Olteanu despre seriale: “Eu sunt convins că anul ăsta nu o să fac absolut nimic. Poate cine știe, la anul, din ianuarie”

În ceea ce privește serialele TV, Marian Olteanu este nevoit să ia o pauză pe micul ecran, după rolul lui David Pribeagu din Clanul. Așa i s-a întâmplat și lui Adrian Nartea după rolul principal din serialul Vlad, difuzat tot la Pro TV.

“Încă nu sunt în cărți pentru nimic, nu știu absolut nimic. Nu m-a chemat nimeni. E exact ce mă așteptam să se întâmple după Clanul, după un rol principal în care am avut foarte multe zile de filmare, am depus o muncă colosală. Eram convins din prima zi de când am început proiectul că imediat după ce se termină n-o să-mi sune telefonul prea curând. Nu e vorba de pesimism, e pur și simplu o realitate. Nu trăim în America. Trebuie lumea să știe că actorii români nu sunt actori americani. Industria la noi nu se poate numi industrie. Abia se numește breaslă și i-aș spune breasla asta că e cum ar veni pe la noi în cartier. Și pe la noi în cartier se știe că Marian a jucat mult și că acum lumea încă-l percepe ca David Pribeagu din Clanul și are nevoie de o pauză. Eu sunt convins că anul ăsta nu o să fac absolut nimic. Poate cine știe, la anul din ianuarie. Din păcate așa stau lucrurile”, a declarat, pentru CIAO.RO, Marian Olteanu.

Marian Olteanu, vacanță în Creta și Santorini: “Plec cu o prietenă foarte bună, pe care o știu de un an de zile”

În schimb, sunt vești bune pe partea de cinematografie. “Am două filme promise. Sper din suflet să începem filmările în august. Tu m-ai întrebat de seriale, eu îți zic acum de film independent. Pe film independent aș avea ceva, dar nu este bătut în cuie nimic”, a adăugat, pentru CIAO.RO, Marian Olteanu.

Până când își va relua proiectele în teatru și film, actorul se va bucura de o binemeritată vacanță, pe care o va începe la finalul acestei luni. Marian Olteanu a ales două insule grecești pentru a-și încărca bateriile și are și o parteneră de distracție pe măsură.

“Plec acum la final de iulie. Mă duc în Creta, stau 10 zile acolo, o să iau o bărcuță până în Santorini, o să fie frumos. Abia aștept să mă duc și să nu fac absolut nimic. Abia aștept să mă bucur și eu de vacanță că o merit din suflet și cam asta ar fi. Plec cu o prietenă foarte bună pe care o știu de un an de zile și ce să zic? Plec cu o fată și atât. Pentru oamenii care nu cred în relația de prietenie dintre un băiat și o fată, acum vreau să demonstrez contrariu. Ba da, se poate, credeți-mă. Nu e persoană publică, pur și simplu e o persoană cu care mă înțeleg extraordinar de bine. Adică majoritatea timpului râdem, glumim și pur și simplu ne simțim bine. Și cred că de asta am ales să facem vacanța asta împreună”, a completat, pentru CIAO.RO, Marian Olteanu.

Foto: Instagram

Publicat: 12 iul. 2024, 13:25 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×