Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare! Anunţul marelui actor despre revenirea în faţa fanilor: „Pe scenă nu mă revedeți”

Publicat: 09 iul. 2024, 13:21 Autor: Denisa Iordache Vedete

După operația la genunchi, Florin Piersic s-a internat într-o clinică de recuperare. Renumitul actor urmează ședințe de kinetoterapie și spune că face progrese zilnice. Speră să revină pe scena teatrului în toamnă, însă totul depinde de evoluția recuperării sale.

La începutul lunii iunie, Florin Piersic a fost externat din Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, unde a fost sub supravegherea medicilor o lună și jumătate. Actorul a fost operat pentru a îndepărta o proteză de genunchi care i-a pus sănătatea în pericol. Recent, el a revenit în atenția publicului cu noi informații despre starea sa de sănătate, menționând că se află internat la o clinică de recuperare.

În ce stare se află marele actor

După o perioadă de liniște cu privire la starea sa de sănătate, Florin Piersic a confirmat că se află internat într-o clinică de recuperare după recentele intervenții medicale. Marele actor are progrese semnificative, dar subliniază că procesul de vindecare necesită timp.

„Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte”, a declarat Florin Piersic pentru România TV.

Când va reveni pe scenă Florin Piersic

Florin Piersic nu are în plan să revină pe scenă în această vară, dar își dorește să reia activitatea din toamnă. Revederea cu publicul va avea loc în funcție de cum evoluează starea sa de sănătate.

„Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos”, a mai adăugat maestrul.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 09 iul. 2024, 13:21 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×