Anunţ de ultimă oră despre Florin Piersic! Ce spun medicii despre starea de sănătate a maestrului

Publicat: 03 iun. 2024, 16:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Anunţ de ultimă oră despre Florin Piersic! Ce spun medicii despre starea de sănătate a maestrului

Florin Piersic a fost externat! Starea de sănătate a marelui actor s-a îmbunătăți, iar astăzi, 3 iunie, acesta a părăsit Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”. Maestrul se află în afara oricărui pericol, iar medicii sunt încrezători că lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine. 

La finalul lunii aprilie, Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a ajuns pe mâinile medicilor din Cluj, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. În urma investigaţiilor, medicii au constatat că actorul avea o infecţie la genunchi, astfel l-au operat de urgenţă. Din păcate, infecția s-a extins la inimă, afectându-i starea de sănătate.

Doctorii au decis să-l transfere la Institutul Inimii, unde a rămas sub tratament pentru o perioadă. Mai apoi, marele actor a fost transferat la spitalul Foișor din Capitală, iar astăzi a fost externat.

Florin Piersic a fost externat

Anunțul important a fost făcut într-un comunicat de presă de către unitatea medicală.

„În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”. Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”, au transmis reprezentanții unității medicale.

Potrivit reprezentanților spitalului, actorul este conștient, cooperant, se poate deplasa singur pe distanțe scurte, iar analizele sale de laborator sunt în limite normale. Deși evoluția stării de sănătate a actorului Florin Piersic este una favorabilă, în următoarea perioadă acesta se va interna într-o clinică de recuperare.

Florin Piersic: ”Aștept revederea cu publicul”

În toată această perioadă, fanii maestrului i-au transmis gânduri bune şi s-au rugat pentru sănătatea lui. Florin Piersic a ţinut să le mulţumească tuturor imediat după ce starea lui i-a permis să vorbească cu publicul.

”Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, aștept să văd cum o să merg. Și eu abia aștept să vin la tine să vorbim și să povestim. Sunt într-un fel de recuperare.

Am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut. Acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul, cât de cât. Deși la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, mie mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu voi”, i-a spus artistul Mihaelei Bîrzilă, realizator Antena 3 CNN.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 iun. 2024, 16:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×