Ce spune Pepe despre darul de la nunta cu Yasmine. Ce a găsit artistul pe mese

Publicat: 25 iun. 2024, 16:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Pepe și Yasmine s-au căsătorit pe 7 iunie 2024, chiar de ziua fiului lor. Petrecerea a avut loc într-un cadru de poveste, iar alături de cei doi îndrăgostiţi au fost aproape 300 de persoane. Recent, artistul a vorbit despre darul de la nuntă. Iată câţi bani au strâns.

Pepe și Yasmine s-au distrat până dimineaţă la cel mai frumos eveniment din viaţa lor. Au organizat totul după bunul plac, iar la final au fost extrem de încântaţi de cum le-a ieşit petrecerea de nuntă!

Ce spune Pepe despre darul de nuntă

La câteva zile de la eveniment, artistul în vârstă de 44 de ani a făcut câteva dezvăluiri. În cadrul unei emisiuni televizate, cântăreţul a susținut că totul a fost gândit şi pus la punct cu mult înainte de ziua cea mare. Cât despre darul de nuntă, Pepe a dezvăluit că de la bun început le-a spus invitaţilor că nu doreşte nimic, însă aceştia i-au oferit plicuri cu bani.

„Pentru mine nu a fost deloc (n.r. stresat cu nunta). Am fugit de tot ce ne stresa. Știam de la început ce ne-ar fi stresat. Ne-ar fi stresat valsul mirilor să stăm să repetăm. (…) Ne-ar fi stresat tot, dacă ar fi să o luăm așa, dar acum cred că trebuie să mă felicit pe mine că am avut încredere, că am știut ce vreau. (…) Eu am venit cu ideea că am vrut să fie cu bufet și poate vrea cineva să mănânce vită argentiniană, poate vrea să mănânce pizza și mi-a zis cum să mănânce lumea pizza?

Shaorma la 03.00 dimineața pentru că mulți pleacă de la evenimente și se duc pe la colț și am zis să le avem pe toate. A fost un shaormar, cu tot ce trebuie. Au fost și fructe de mare, dar nu toate odată. Cumva, a fost moment de început. (…) Doar aperitivul a fost adus la masă. Nu a fost cu dar. Am găsit din partea multora plicurile, le mulțumesc mult”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 25 iun. 2024, 16:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×