Zanni este îndrăgostit! Câştigătorul Survivor All Stars, primele declaraţii despre noua iubită

Publicat: 20 iun. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Zanni se bucură de succes şi în viaţa personală, nu doar în carieră! După ce a reuşit să câştige pentru a doua oară trofeul de la Survivor All Stars, tânărul artist şi-a găsit jumătatea. În cadrul unui interviu recent a dat detalii despre tânăra care i-a atras atenţia!

După o pauză lungă, Zanni a intrat din nou în atenţia publicului, după ce şi-a arătat din nou abilităţile pe traseele din Dominicană. Determinarea şi ambiţia, dar şi voturile telespectatorilor l-au ajutat să plece acasă cu marele premiu.

Ce spune Zanni despre actuala iubită

Marea finală nu i-a adus doar bani în conturi, ci şi popularitate. Multe domnişoare au încercat să-i fure inima şi se pare că una dintre ele şi-a atins scopul. Pentru moment, cântăreţul îşi doreşte discreţie, asta pentru că, spune el, sunt încă la început!

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a dezvăluit Zanni, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Cum se gândeşte tânărul să o ceară în căsătorie

Câștigătorul concursului de la Pro TV a mărturisit că nu a planificat încă modul în care își va cere iubita în căsătorie, dar este convins că va reuşi să o surprindă!

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a mai declarat Zanidache.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 iun. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×