Caius Covrig s-a întors complet schimbat de la Muntele Athos

Publicat: 04 iun. 2024, 20:08 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Caius Covrig s-a întors complet schimbat de la Muntele Athos
Caius Covrig trece printr-o perioadă a vieții absolut specială. Business-urile îi cresc de la un an la altul, mai are foarte puțin și inaugurează Hotelul de 5 stele de la Bușteni, la Brașov organizează petreceri care au devenit deja o tradiție pentru cei care-și doresc să se distreze în orașul de sub Tâmpa și, mai presus de toate acestea, excursia pe care a făcut-o zilele trecute la Muntele Athos i-a schimbat percepția despre viață și raportarea la ea.
Invitat în emisiunea, „Monden Alert” de la Metropola TV, afaceristul a mărturist că a fost absolut fascinat de energia pe care a primit-o acolo unde, deși a dormit doar câteva ore pe noapte, nu a simțit absolut deloc epuizare.
„Deși este o experiență în teorie obositoare, trebuie să recunosc că nu am simțit deloc acest lucru. Am participat la toate slujbele, la ora 11:00începea și se termina la ora 01:00 noaptea, apoi din nou la 04:00 dimineața, iar la 09:30 este obligatoriu micul dejun. Practic se doarme foarte puțin, însă, chiar și așa, nu simți oboseala. Am dormit chiar și o oră jumătate pe noapte, însă nu m-am resimțit absolut deloc. Diferența este făcută, desigur, și de faptul că acolo nu ai surse de stres, nu sună telefonul din 5 în 5 minute, nu ai task-uri ăeste task-uri de făcut.”, a declarat afaceristul, în direct, la Metropola TV.
Tânărul, recunoscut pentru energia lui și pentru felul furtunos de a se exprima, recunoaște că vizita pe Muntele Athos l-a potolit, l-a calmat, l-a ajutat să învețe să-și conserve mai mult energia.
„Acolo am simțit cum practic mi s-a multiplicat creierul și am văzut mult mai limpede cum și ce să fac ca să fiu mai puțin stresat, să gândesc mult mai productiv și cum să-mi organizez eficient task-urile pentru a-mi îndeplini obiectivele. Într-adevărat, călătoria pe Muntele Athos, pe care mi-o doresc de mai bine de 4 ani de zile, a fost absolut înălțătoare.”, a conchis Caius Covrig la Monden Alert.
Publicat: 04 iun. 2024, 20:08 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă
×