Antena 1 dă în judecată Pro TV după plecarea foştilor juraţi de la Chefi la cuţite. Ce acuzații se aduc

Publicat: 17 mai 2024, 14:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Antena 1 a dat în judecată postul ProTV după plecarea foştilor juraţi de la Chefi la cuţite. Despărţirea celebrilor bucătari de trustul Intact nu s-a încheiat în termeni amiabili şi se pare că foştii lor şefi nu vor să renunţe la „bătălie” atât de uşor.

În urmă cu doar câteva săptămâni Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu îi anunţau pe fanii lor cu multă bucurie că se vor întoarce pe micile ecrane. Bucătarii deja au semnat cu postul care i-a făcut celebrii pentru un nou sezon al emisiunii MasterChef. Acest lucru i-a nemulţumit se pare pe foştii lor şefi care au acţionat în consecinţă.

Acum Antena 1 şi Pro TV se află într-o confruntare directă nu doar pe micile ecrane ci şi în sălile de judecată. Mai exact, Grupul Intact a solicitat emiterea unei „ordonanțe președințiale”, o măsură juridică rapidă menită să blocheze temporar o anumită situație.

Deși portalul instanțelor nu oferă detalii suplimentare, este foarte probabil că Antena încearcă să suspende colaborarea dintre cei chefi și Pro TV până la soluționarea celorlalte procese aflate pe rol (fiecare chef fiind subiectul a câte cinci procese), lucru care ar putea dura ani de zile.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, pregătiţi de startul noului sezon MasterChef

Fanii aşteaptă cu sufletul la gură să îi vadă pe celebri bucătari în acţiune, iar recent aceştia au anunţat că şi ei sunt nerăbdători să îi cunoască pe concurenţii cu care vor lucra în acest sezon.

Florin Dumitrescu: Ţi-a fost dor de noi?

Cătălin Scărlătescu: Hai că ţi-a fost, recunoaşte!

Sorin Bontea: Şi nouă de tine!

„E timpul să îţi duci pasiunea la nivelul MasterChef. Acum ai unul, două, trei motive în plus ca să te înscri. Hai să îţi iei şorţul!”, au mai spus cei trei chefi.

Câți bani le-a promis PRO TV noilor juraţi de la MasterChef

Potrivit news18.ro, şefii de la ProTV ar fi plătit o sumă uriaşă pentru licența Survivor România, însă audienţele au fost depăşite constant de Antena 1 cu show-ul culinar Chefi la cuţite. La vremea respectivă juraţi erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Astfel, după ce bucătarii şi-au anunţat plecarea, producătorii au început să negocieze cu aceştia reîntoarcerea. Suma pe care au fost dispuşi să o plătească nu este una deloc mică. La Antena 1, chefii ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pe an, iar ProTV a decis să le acorde aproape de două ori mai mulți bani pentru a accepta să fie jurați la MasterChef România.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 mai 2024, 14:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×