Iuliana Pepene a rupt tăcerea după participarea la America Express 2023: „Pentru mine este îngrozitor”

Publicat: 29 dec. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1, și Sonia Simionov, au făcut echipă la America Express 2023. Cele două au luptat din greu pentru a ajunge cât mai departe în concurs, însă din nefericire, parcursul lor s-a încheiat destul de repede. După experienţa pe care a trăit-o departe de casă, frumoasa blondină a vorbit pe larg despre greutăţile prin care a trecut pe Drumul Sorelui. Iată ce a povestit.

În cadrul unui interviu recent, Iuliana Pepene a vorbit despre întoarcerea la viaţa pe care o avea înainte de emisiune.

Ştirista de la Antena 1 şi-a dorit o ieşire din decor!

Iuliana Pepene a mărturisit că a discutat înainte de a accepta provocarea de la America Express cu şefii ei. A fost extrem de bucuroasă că aceştia i-au permis să trăiască această aventură pentru că îşi dorea să trăiască pe propria ei piele ce a văzut până atunci doar din faţa micilor ecrane.

„Bineînțeles că au fost discuții despre plecarea mea! Am cerut acordul, am întrebat dacă am voie să plec. Șefii mei au fost foarte deschiși, ceea ce pe mine m-a bucurat foarte tare. Îmi doream foarte mult o escapadă, să ies din rutina știrilor și a trezitului la 3 dimineața. Am zis că vreau o nebunie, să mi se întâmple ceva, să fie apăsat un buton de reset! Când am ajuns acolo și sufeream în anumite situații, mă gândeam: «Cât de bine era în platou, cât de liniștită eram! Îmbrăcată frumos și curată!».

Nu mă spălam pe cap 4-5 zile, ceea ce pentru mine este îngrozitor! Ieși cumva din zona de confort. Nu ești curat, impecabil, îmbrăcat cum vrei!”, a declarat Iuliana Pepene pentru Ego.

Iuliana Pepene: Este o provocare!”

Deşi spune că s-a bucurat de fiecare moment pe care l-a trăit, Iuliana Pepene a recunoscut că abia aştepta să se întoarcă acasă.

„Abia așteptam! (n.r. – să revină la rutina ei) Sunt un om cameleonic! Unde mă pui, mă integrez! Dacă îmi spui ce am de făcut, fac cu brio! Nu mi-e frică de schimbări bruște, sub nicio formă! Aștept mereu provocări, să se întâmple lucruri! Când îți dorești, se întâmplă, cel puțin mie mi se întâmplă mereu ceva neașteptat!

Mă bucur de fiecare experiență, fie că este bună, fie că nu! Deocamdată rămânem la știri, îmi place foarte mult ceea ce fac! Multă lume mă întreabă cum rezist cu acest program, pentru că încerc să am și viață profesională, dar și socială! E dificil! Evenimentele la care ne întâlnim noi au loc seara, eu mă trezesc la ora 3 dimineața!

Uneori sunt un mic zombi și încerc să par umană, fiind foarte obosită! Cumva, le împac pe toate, dar este o provocare! Viața mea este un haos organizat, dar a început să îmi placă! Liniștea mă deprimă, îmi place haosul!”, a mai spus Iuliana despre cariera ei.

Cine este Iuliana Pepene

Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991 în Brașov. Aceasta are 55 de kg și o înălțime de 1.70 m. Frumoasa blondină este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1. Iuliana susține că urăște compromisurile și că singurul lucru pe care l-a făcut în această direcție este acela de a se muta în Capitală.

S-a înscris la Intact Media Academy şi până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antenei 1. Printre pasiunile acesteia se numără motociclismul și tot ce ține de adrenalină. Este copilot la raliuri și, în trecut, a fost implicată într-o relație cu Eduard Fuerea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 dec. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×