Prezentatoarea Iuliana Pepene a fost ”combinată” de ”Năsos” chiar în fața unui local de fițe! La finalul serii s-au sărutat în mașină

Publicat: 03 mart. 2022, 11:39 Autor: Maria Apostol Vedete

De când s-a despărțit de iubit, prezentatoarea Iuliana Pepene a devenit una dintre cele mai ”vânate” burlăcițe din lumea bună a Capitalei. Primul bărbat cu șanse mari să-i câștige inima pare să fie un medic stomatolog poreclit ”Năsosul”. Cei doi au fost văzuți împreună în parcarea unui restaurant. 

Zona Floreasca a devenit noul „pol” al distracției, iar vedetele bifează frecvent localurile de fițe din zonă. Cum este cazul și sexy-știristei de la Antena 1. Iuliana Pepene și-a făcut apariția la restaurantul Uanderful îmbrăcată cu o rochie albă extrem de sexy și o haină de blană. La locul faptei au așteptat-o mai mulți prieteni, alături de care s-a distrat copios, inclusiv la finalul serii.

Ea a fost surprinsă cu zâmbetul larg, în fața localului, când a decis să se retragă. Nu a plecat singură însă. Cel puțin nu până în parcare, la mașină. Ea a fost însoțită de ”Năsosul”, un medic stomatolog de origine străină, care ”îi dă târcoale” în ultima perioadă.

Cei doi au fost surprinși în timp ce-și luau rămas-bun cu un sărut, în parcarea restaurantului. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Cu cine s-a iubit Iuliana Pepene

Anul 2019 a adus tristețe pentru pretendenții Iulianei Pepene, care anunța că se iubește cu chef-ul Dragoș Bercea. În fiecare dimineață, admiratorii i-au fost alături bombei-sexy la matinal, în speranța că poate soarele va răsări pe strada lor, iar ea îi va spune „adio” partenerului.

Iată că, doi ani mai târziu, bărbații au răsuflat ușurați, pentru că Iuliana Pepene a rămas singură! Surse din anturajul blondei susțin că Iuliana și Dragoș Bercea nu mai formează un cuplu de mai multă vreme.

Se pare că despărțirea nu a fost tocmai amicală, având în vedere că știrista a plasat „strategic” mai multe indicii pe rețelele de socializare.

Publicat: 03 mart. 2022, 11:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×