S-a aflat câți BANI au primit Iuliana Pepene și Sonia Simionov, pentru participarea la show-ul „America Express” de la Antena 1

Publicat: 24 nov. 2023, 12:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

În show-ul „America Express”au mai rămas șase echipe, trei fiind deja eliminate. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii care au revenit în România, urmați de comedianții Ionuț Rusu și George Tănase și de prezentatoarele Iuliana Pepene și Sonia Simionov (pe 22 noiembrie).

„Pe mine nu m-a impactat vestea când m-au impactat privirile celorlalți, care nu se așteptau. Noi ne-am bucurat, ne-a plăcut, n-am fost tristă! Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat în concursul ăsta și o mare de bucurie că o să ajung acasă. Îmi e dor de casă!”, a spus Iuliana Pepene.

„Nu e un moment de bucurie, dar nici un moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă”, a spus Sonia Simionov. Citește continuarea aici.

Publicat: 24 nov. 2023, 12:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă