George Tănase şi Ionuţ Rusu, primele declaraţii despre cuplul Laura Giurcanu – Aris. Ce s-a întâmplat între cei doi în spatele camerelor

Publicat: 30 oct. 2023, 13:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Imaginile surprinse cu Laura Giurcanu şi Aris au luat pe toată lumea prin surprindere. Chiar şi George Tănase şi Ionuţ Rusu, au fost uimiţi de apropierea foştilor colegi de la America Express. În cadrul unui interviu recent, simpaticii comedianţi şi-au spus părerea sinceră despre cel mai dezbătut subiect din ultimele zile.

America Express a fost o experienţă inedită pentru toţi cei care au participat la emisiune. Ce-i drept, unii au plecat mai câştigaţi decât alţii, iar până acum se poate spune că Aris conduce detaşat. Asta pentru că, după terminarea filmărilor, între el şi Laura Giurcanu s-a aprins flacăra iubirii. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Laura Giucanu şi Aris, cel mai nou cuplu din showbiz

George Tănase şi Ionuţ Rusu, dezvăluiri despre cuplul Laura Giurcanu – Aris

Echipa de comedianţi a fost la fel de surprinsă în momentul în care au apărut imaginile. Mulţi ar fi crezut că idila a început chiar sub nasul lor, însă situaţia nu a stat deloc aşa.

„Eram ocupaţi să ne apropiem noi cu altele… Cu alte echipe. Nu, nu, am fost şi noi şocaţi când am văzut. Noi credeam că Laura e aşa pe noi chitită. Nu, nu am văzut, a fost un şoc şi pentru noi. Până la urmă sunt tineri, sunt vaccinaţi, ei ştiu mai bine. Ea e mai bătrână, dar se poartă acum”, au declarat cei doi.

Cât despre noul cuplu, simpaticii comedianţi au numai cuvinte de laudă. Se bucură mai ales pentru Laura Giurcanu pentru că, după părerea lor, a pus ochii pe cine trebuie.

„Se potrivesc foarte bine, le stă bine, am văzut şi noi clipul acela. Şi pe Laura o aşteaptă o zestre foarte puternică. Că na… Cine nu îşi doreşte? Adică sincer şi noi cu Aris dacă dădea semne… Da, femeie să fi fost… Aris era prima ţintă”, au dezvălui George Tănase şi Ionuţ Rusu pentru cancan.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 30 oct. 2023, 13:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×