Ce tarife au Delia și Andreea Bălan pentru evenimente! Divele se întrec în prețuri

Publicat: 17 nov. 2022, 13:19 Autor: Camelia Vedete

Ce tarife au Delia și Andreea Bălan pentru evenimente. Două dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi, Andreea Bălan și Delua, au ridicat ștacheta. Cele două se întrec în prețuri, atunci când vine vorba despre evenimente.

Ce tarif are Andreea Bălan pentru un eveniment

Andreea Bălan a mărturisit în cadrul unui podcast că prețul pe care îl cere este mai mic decât ceea ce oferă. Astfel, onorariul ei este cuprins între 2.000 – 5.000 de euro, în funcție de cerințele organizatorului.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăstia? Că acolo se pune problema”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast, pe Youtube.

Ce tarife au Delia și Andreea Bălan pentru evenimente

Deși show-urile ei sunt pline de culoare, iar dansatoarele nu au lipsit niciodată, artista nu a umflat prețul cerut.

„Eu întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme. Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte. Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani de zile la rând. Și eram peste tot în toată țara”, a mai completat artista.

Ce tarif are Delia pentru un eveniment

În timp ce Andreea Bălan cere o sumă mai modestă și recunoaște că se clasează sub piață datorită prețului pe care îl are, Delia are toate motivele să ceară mai mult.

Tariful pentru un eveniment este de 15.000 de euro, dar „vine cu toate”, așa cum afirmă jurata emisiunii. Totodată, Andreea Bălan nu poate înțelege prețurile mari ale artiștilor care vin singuri și nu fac show, dar suma cerută este uriașă.

„Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate. (…) Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă”, a spus Andreea Bălan, în cadrul unui podcast, pe Youtube.

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro

Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro. Andreea Bălan a fost lăsată cu ochii în soare, după ce a investit 90.000 de euro pentru un apartament. Se pare că, dezvoltatorul a fugit cu banii.

Andreea Bălan a făcut o invesiție mare în urmă cu câțiva ani. Vedeta voia să își cumpere un apartament într-un complex rezidențial din București. Astfel, artista a pus la bătaie toți banii câștigați din emisiuni cu gândul că îți va lua propria casă luxoasă.

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, pentru observatornews.ro

Andreea Bălan voia un apartament la etajul 11 al blocului. Vedeta a tot așteptat ca locuința să fie gata, însă atunci numai scheletul a fost ridicat. Ea a mărturisit că a făcut chiar și un proces în acest sens.

„Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces. (…) Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a adăugat vedeta.

Publicat: 17 nov. 2022, 13:19 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă