Theo Rose, nefericită în relație!? Artista a povestit tot: „Câți nervi am avut”

Publicat: 06 oct. 2022, 11:38 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose, nefericită în relație. Theo Rose trece din nou prin momente grele. De această dată i-au revenit stările de anxietate, astfel artista le-a povestit fanilor ce simte.

Theo Rose nu își mai găsește liniștea și fericirea. Se pare că, artista are un burn out de ceva vreme și stările de anxietate i-au revenit. Astfel, cântăreața spune că nu o mai bucură nimic și nu mai găsește liniște în nimic.

Theo Rose, nefericită în relație?

„Am fost să îmi fac unghiile. Nu vreți să știți câți nervi am avut. Am așa niște stări de anxietate, care au reapărut, acum, în ultima vreme. Nu prea mai vreau să fac chestii, nu prea mă mai bucură nimic. E ciudat, așa cum mă simt. Dar nu e constantă starea. Acum mă controlez mai bine, nu e așa rău. Mă gândeam așa, dacă sunt într-un burn out. Ceea ce ce probabil după ultimele 6 luni. Ce fac? M-a luat o panică. Și după aceea m-am gândit, ‘Dar de câte ori a fost mama într-o astfel de situație și nici nu a știut’, având în vedere că are 3 copii. Așa că prefer să zic ‘Nu am nimic’.”, a precizat Theo Rose pe pagina personală de Instagram.

Theo Rose, fericită și fără remușcări în relația cu Anghel Damian

Theo Rose este o artistă importantă în peisajul muzical și nu numai, iar noua ei relație, cu regizorul și actorul Anghel Damian de la ProTV atrage încă multe priviri și interes.

Ciao.ro a întâlnit-o pe colega lui Smiley de la Vocea României săptămâna trecută, joi seara, la Râmnicu Vâlcea. Acolo unde vedeta a prezentat Romanian Music Awards, alături de Dorian Popa, și a luat și trofeul pentru “Best Female”. Theo Rose nu doar că a fost însoțită și asistată pe tot parcusrul evenimentului de iubitul său, Anghel Damian.

Theo Rose, fericită și fără remușcări în relația cu Anghel Damian

Dar și părinții ei au decis să îi facă o surpriză și au venit să îi urmărească show-ul de pe scenă, artista fiind mai mult decât încântată. Cum definește Theo Rose relația ei actuală de iubire cu regizorul serialului “Clanul” de la ProTV, Anghel Damian și cât este de liniștită și fericită? Avem declarații exclusive de la tânăra artistă, doar pentru Ciao.ro! Citește continuarea aici.

Publicat: 06 oct. 2022, 11:38 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă