EXCLUSIV | Andreea Marin poartă o bijuterie cu secrete, care valorează o avere. Ce ascunde în ea: „Dacă o scanezi, vezi…”

Publicat: 15 sept. 2022, 20:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Andreea Marin a purtat o bijuterie valoroasă la gât, la evenimentul AList, organizat de Andreea Esca și echipa ei. “Zâna” a reușit să atragă toate privirile celor prezenți, nu doar cu ținuta colorată pentru care a optat, dar și cu accesoriile unicat pe care le-a purtat.

Mai exact, Andreea Marin a asortat la ținută, un colier din mărgele albe, cu accesorii cu inimi care… ascund un secret.

Andreea Marin a purtat o bijuterie cu… secrete

Recent, “Zâna” a devenit imaginea unui brand de accesorii. Așa cum era de așteptat, Andreea Marin poartă cu plăcere bijuteriile brandului respectiv, mai ales sunt unicat dintr-un anumit punct de vedere. Și anume, pietrele pot ascunde secrete.

“Astăzi port o bijuterie specială a unui brand, care înseamnă îngemănarea între arta bijuteriei și tehnologiei. Când apropii telefonul de acest pandantiv, de această inimă, tu poți vedea pe ecranul telefonului tău – dacă ți-ai descărcat aplicația gratuită a brandului și dacă cine ți-a dăruit a încărcat în cloud un film, o fotografie, ceva ce a vrut să-ți dăruiască pentru toată viața, un mesaj de suflet sau o melodie – și tu apropii telefonul și ai aceste amintiri stocate în această bijuterie.

E o inovație care a luat locul doi la nivel mondial la Geneva, la anualul târg de inventică ce se face. Am încărcat și eu ceva, referitor la fetița mea, sunt imagini și un mesaj ce se referă la suflețelul cel mai drag mie, bineînțeles”, a declarat Andreea Marin pentru CIAO.RO.

Întrebată cam câte bijuterii are acasă, vedeta tv spune nu le-a numărat, însă nici nu obișnuiește adune diamante foarte costisitoare.

Andreea Marin: „Nu sunt genul de om care adună diamante sau bijuterii scumpe”

“În 30 de ani de feminitate, am adunat ceva bijuterii. Dar nu e cazul să ne lăudăm, nu le-am numărat. Nu sunt genul de om care adună diamante sau bijuterii scumpe. Chiar îmi plac și bijuteriile de bună calitate, dar nu neapărat cu prețuri până la cer. Îmi place să schimb, să varies”, mai spune ea.

Zâna” ne-a mai dezvăluit în această vară ce tocmai a trecut a muncit, însă și-a făcut timp și pentru vacanță, pentru a-și încărca bateriile. Nu de alta, dar în toamna aceasta se anunță proiecte și multă muncă pentru vedetă.

“M-am relaxat vara aceasta, dar nu foarte mult. Vacanța a fost destul de scurtă, căci am avut multe lucruri de făcut, dar a fost bine. Am revenit cu forțe proaspete.  

Mă concentrez cu tot sufletul spre hub-ul creativ pe care l-am construit în timpul pandemiei, unde avem filmări, evenimente, ședințe foto profesionale, e tare frumos ce se întâmplă acolo și e ceva nou pentru mine. Și ceva ce-mi aparține, simt că sunt cu tot sufletul acolo. Pe de altă parte sunt o grămadă de proiecte care vin către mine fără să le generez neapărat eu. Și în continuare mă ocup de branduri de ale cărei imagine am grijă, fie alăturând imaginea mea acestora, fie fiind doar omul din spate care creează toată strategia”, ne-a mai spus “Zâna”.

Ce înclinație are fiica ei, Violeta?

Fetița ei, Violeta, a început și ea școala, nerăbdătoare. Mămica Andreea Marin spune fiicei sale îi place învețe, este elev de nota 10. Mai mult, Violeta i-a dezvăluit ar vrea studieze Dreptul.

“Violeta e bine, e la școală. Îi place, e de nota 10. Acum se gândește la Drept. Orice ar alege, dacă o face cu pasiune, are toată susținerea mea”, a conchis Andreea.

 

Publicat: 15 sept. 2022, 20:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă