Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre retragerea din viața publică: ”Când n-o să mai am emoții nu mai are rost să fiu aici”

Publicat: 18 Jun. 2022, 20:05 Vedete

 Alături de Andreea Marin au fost mai multe persoane publice, printre care Gabriela Firea sau Simona Pătruleasa, dar și fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu Ștefan care a urcat pe scenă alături de “Zână”. Desigur, în primul rând lângă scenă s-a aflat și partenerul ei.

Aseară, în cadrul evenimentului Gala Atipic Beauty 2022 de la Palatul Parlamentului, gală prezentată de Andreea Marin, gazda evenimentului și promotor al campaniei, au participat oameni din televiziune, din mediul de afaceri, sportivi, designeri, artiști.

Andreea Marin: „Frumusețea este în noi, și nu în aparențe”

Modelele Atipic Beauty care trăiesc în scaune cu rotile, au defilat pe podium, în cadrul evenimentul grandios.

“Este o gală care are tradiție, da. Asta pentru că transmite un mesaj foarte puternic. Frumusețea este în noi, și nu în aparențe. Să privim omul cu realizările lui și nu scaunul pe care stă. Cred că este foarte important să realizăm ce avantaj enorm avem atunci când avem sănătatea de partea noastră și să nu ne mai plângem atât. Vom învăța foarte mult din lecțiile acestor oameni.

Iar defileul acesta atipic înseamnă echipe formate din oameni în scaun cu rotile, dar oameni realizați care au făcut foarte multe în viață și pentru ei, și pentru alții, alături au vedete din diverse domenii. Și ținutele lor sunt pregătite de câte un designer.

Am emoții mari. Întotdeauna. Când n-o să mai am emoții nu mai are rost să fiu aici. Fără emoție nu transmiți.

Sigur că da, mă încarc după un astfel de eveniment… dar m-am învățat. Sunt mama surprizelor”, a declarat Andreea Marin pentru CIAO.RO.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a urcat pe scenă

Gala a fost una plină de surprize. Pe lângă poveștile oamenilor care au urcat pe podium în scaune cu rotile, însoțiți de vedete, pe scenă au avut loc mai multe momente importante. Fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu Ștefan, i-a fost alături Andreei Marin, el având momentele lui speciale în cadrul Galei Atipic Beauty 2022.

Și înainte de starul galei, dar și după, “Zâna” și-a petrecut zeci de minute alături de oamenii cu dizabilități, au făcut poze împreună și au stat la povești.

Publicat: 18 Jun. 2022, 20:05 Vedete
Pe aceeași temă