Cum a slăbit Ilona Brezoianu de la iUmor cu dieta disociată, un regim ușor și sănătos

Publicat: 25 iul. 2022, 15:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Vedeta Antenei 1, llona Brezoianu a dezvăluit cum a slăbit rapid 4 kilograme. Actrița a devoalat o parte din meniul ei zilnic, dar și restricțiile impuse de acest tip de dietă.

Actrița Ilona Brezoianu a ținut o dietă disociată care a ajutat-o să slăbească ușor 4 kilograme și să ajungă la o formă mult dorită.

Legumele și lactatele nu lipsesc din meniu, iar salata de roșii cu brânză este printre preferatele ei vara aceasta.

Am slăbit 4 kilograme cam așa, dacă tot mă întrebați. Azi am voie paste” a scris ea pe InstaStory.

Adică, în fiecare zi pe parcursul acestei cure de slăbire, ea are voie să consume doar un anumit tip de preparat.

Ce este dieta disociată

Grupele alimentare nu trebuie niciodată amestecate. În cazul dietei disociate, alimentele sunt: lactate, fructe, legume, carne slabă, pește, cereale și ouă.

Lactatele trebuie să fie slabe în grăsimi, iar fructele să fie consumate crude, dar trebuie să eviți citricele.

Legumele trebuie să fie unele variate, la abur sau la cuptor, fără ulei și fără condimente.

Carnea poate fi de pui sau de curcan, gătită la abur, la grătar sau la cuptor, tot fără ulei și fără condimente, lucru valabil și în cazul peștelui care poate fi somon, păstrăv sau știucă.

În cazul cerealelor, acestea pot fi sub orice formă, datorită aportului de fibre, în timp ce ouăle se consumă doar fierte tari.

Cum a respectat Monica Anghel ”dieta 333”

Monica Anghel a dat jos 20 de kilograme cu meniul dietei „333”. Vedeta nu a avut probleme de sănătate din cauza schimării bruşte în alimentaţie. Și a mărturisit că a reuşit să slăbească 20 de kg în 5 luni. Cel mai important lucru de ţinut minte dacă veţi începe dieta pe care a urmat-o artista este că trebuie să beţi 3 litri de apă pe zi!

”Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncam carne. Inclusiv mezeluri, organe și tocătură – fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… Și aici era permis orice în afară de mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate. Unde era permis orice, inclusiv smântana.

Chiar și când mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de brânză. Am reușit să scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o lună. Mă frustra puțin ideea, însă știam de la soțul meu că așa se întâmplă – după o slăbire bruscă se petrece una treptată. Chiar și organismul se obișnuiește cu un anumit regim de alimentație și nu mai reacționează așa surprins”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Monica Anghel.

Publicat: 25 iul. 2022, 15:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă