Soțul Corneliei Catanga este orbit de gânduri negre după ce a fost abandonat de prieteni! ”Eu nu mai trăiesc pentru mine!”

Publicat: 31 ian. 2022, 15:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Familia Corneliei Catanga nu își revine deloc după ce artista muzicii lăutărești a părăsit, mult prea tânără, această lume.

Alex Pădureanu a postat acum două zile un mesaj emoționant, în lacrimi, cu gândul la mama lui care nu mai este lângă el. Între cei doi a fost o legătură specială.

La mami meu!!!! Faaaaaaaaaaa, zbier de tine faaaaaaaa!!! M-ai lăsat pe pământul asta printre pungașii ăștia nenorociți, faaaaa!!!! Mammmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Lumea zice că așa e mai bine și plânge inima în mine, faaaaaaaaaaaaa!!!!! Nu mai am nici lacrimi…și dacă  răbufnesc, răbufnesc în plâns, până mi se face rauuuuuu, faaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Și de tată nu mai zic…ne mângâi, faaaaa, sufletele să ne ridicăm de la pământ, că ne dai semne, faaaaaaaaa!!! Nu mai putem de tineeeeeeeeeeeeeee!!!! Nu mai potttt, nu mai potttt, nu mai pott, nu mai potttttt!!!!!! Lacrimile nu le mai pot opri!!!!!!!!”, a fost mesajul disperat al lui Alex Pădureanu, însoțit de poze de la mormântul Corneliei Catanga, cu el sprijinit de crucea mamei sale.

Fiul Corneliei Catanga, îngenuncheat de durere

Asta după ce, pe 20 ianuarie, Alex Pădureanu posta pe Facebook un alt mesaj dureros, plin de emoție. Semn că nu reușește deloc să treacă peste dispariția fulgerătoare a mamei sale.

Trece zi peste zi…și mi se face un dor foarte groaznic de tine, în fiecare clipă, secundă, minut, oră, chiar și când stau de vorbă cu cineva.. îmi fixez privirea în altă parte. Și am impresia că te văd cu mine. Mă simt incomplet fără tine, Maicuțica mea!”.

Nici soțul Catangăi, Aurel Pădureanu nu stă prea bine emoțional. Pentru că o poartă în fiecare zi în gând pe cea care i-a fost soție. Și nu se poate desprinde deloc de trecut. Aurel Pădureanu este profund îndurerat și le povestește tuturor că nu îi vine să creadă că soția lui nu mai este. De altfel, pe 26 ianuarie Pădureanu a amintit că se împlinesc 10 luni fără Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu: ”Îmi vine să fug din casă”

Dragii mei, astăzi 26 ianuarie se împlinesc 10 luni de când Cornelia nu mai este lângă mine și Alexandru. Îi simțim lipsa enorm de mult. Și nu există zi sau noapte să nu plângem de focul ei. Ea a fost aerul nostru, inima și viața noastră. Am impresia că și la ora actuală visez. Că nu este adevărat.. Și când mă trezesc dimineața văd cruntul adevăr. De câte ori plec de acasă și mă duc la un eveniment să cânt, o aștept să vină. Vă puteți imagina ce este în sufletul meu. După 34 de ani mergând împreună și întorcându-ne împreună de unde mergeam să cântăm. Când ajung acasă seara vă rog să mă credeți că îmi vine să fug din casă. Dar singurul lucru care mă oprește este Alexandru.

Eu nu mai trăiesc pentru mine. Dar trăiesc pentru Alexandru. Pentru că este motivul meu pentru care trăiesc. Și mă rog la bunul Dumnezeu să mă țină sănătos, ca să pot fi alături de el. Până când va ajunge acolo unde își dorește el și unde Cornelia a lăsat cu gură de moarte ca el să îndeplinească visul. Să ajungă acolo unde merită. Nu doresc la nimeni să treacă prin ceea ce am trecut eu și copilul meu. Chiar dacă am fost uitat de foarte mulți prieteni cu care am colaborat și au mâncat o pâine frumoasă lângă mine și Cornelia, eu nu le doresc rău. Ci din contră, le doresc tot binele din lume, lor și familiile lor. Să aibă liniște sufletească și îndeplinirea tuturor dorințelor. Vă pup, vă iubesc și înclin capul cu mult respect și considerație în fața voastră. Pădureanu”, a postat soțul Catangăi pe rețelele de socializare.

 

 

Publicat: 31 ian. 2022, 15:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă