Vladimir Drăghia a defilat cu ”pătrățelele” pe plajă în toată splendoarea lor! Fostul câștigător Exatlon a făcut furori pe litoral, unde se află cu soția sa, Alice Cavaleru, și fiica lor

Publicat: 25 iul. 2021, 20:18 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În această perioadă, opțiunile pentru o vacanță la plajă au fost destul de numeroase, însă Vladimir Drăghia şi cele două fete din viaţa lui au ales marea din România. Cei trei au avut parte de câteva zile de neuitat, iar CIAO.RO vă prezintă în exclusivitate imagini cu una dintre cele mai îndrăgite familii din showbiz.

Vladimir Drăghia se poate considera un bărbat norocos! Are o soţie extrem de frumoasă cu care formează un cuplu fericit de câţiva ani, iar din rodul iubirii lor a apărut micuţa Zora.

Cei trei obişnuiesc să călătorească destul de des împreună, pentru ca fetiţa lor să descopere cât mai multe locuri minunate. În urmă cu câteva zile paparazzi i-au surprins pe cei trei la o terasa de la malul mării.

Fetele nu şi-au mai putut lua ochii de la pătrăţelele lui Drăghia

Vladimir Drăghia a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară, însă statutul său s-a schimbat odată cu oficializarea relaţiei pe care o are şi în prezent. Singurul lucru care nu s-a schimbat până acum este faptul că, musculosul este în continuare dorit de femei. Deși s-a retras din luminile reflectoarelor și doreşte să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioșilor, actorul este foarte activ atunci când iese în public, iar din acest motiv nu ar putea să treacă neobservat.

După cum se poate vedea şi în imagini, Vladimir Drăghia a preferat să renunţe definitiv la tricou, spre deliciul doamnelor şi domnişoarelor care se aflau la acel moment pe terasa localului. Mai mult, vedeta a stat câteva minute bune în picioare, de vorba cu un amic, iar astfel tinerele au putut să îl admire mult mai bine pe fostul căştigător de la Exatlon.

Se pare că partenera actorului nu are nimic împotrivă, deşi cu siguranţă a observat privirile insistente din jur, semn că are încredere totală în tatăl copilului său. Mai mult decât atât, deşi era „prins” într-o discuţie, bărbatul nu şi-a neglijat partenera. Vladimir îi arunca acesteia priviri dulci, însă la un moment dat totul a fost întrerupt de „şefa” casei.

Micuţa Zora nu prea a înţeles de ce nu se mai află în centrul atenţiei, astfel a vrut să îşi atenţioneze părinţii că este ora de joacă!

Alice şi Vladimir, pasiuni comune

Vladimir Drăghia a fost întotdeauna pasionat de diferite sporturi, iar alimentația sănătoasă şi mişcarea au fost sunt principalele lucruri după care s-a ghidat în viaţă. De asemenea şi partenera sa, Alice are întotdeauna grijă de felul în care arată!

Şatena nu se neglijează cu toate că are multe responsabilități pe cap, mai ales de când a adus-o pe lume pe micuţa Zora.

În urmă cu câteva luni, musculosul le-a trasmis admiratorilor săi câteva sfaturi, explicându-le acestora ce trebuie să facă pentru a avea un corp de invidiat.

„Nu e vorba despre un ceai minune. Ar fi fost mișto să fie atât de simplu. 🙂
E vorba de multă muncă, de sacrificii, de rezistență la durere, e despre determinare, despre prioritizarea nevoilor și despre capacitatea de a pune în practică ceea ce ți-ai propus. Cum ar veni, să te iei pe tine în serios, să ai cuvânt față de tine.
Ideea e că e greu, dar nu e imposibil. Dacă vrei, poți.

Așa că dacă vrei cu adevărat să faci o schimbare în viața ta, orice schimbare care crezi că ți-ar îmbunătăți calitatea vieții, apucă-te de treabă, nu-ți căuta scuze, motive să amâni.

Cu cât e mai greu drumul, cu atât e mai mare satisfacția de la capătul lui. Legat de antrenamente, alimentație, e mult de vorbit. Pe scurt: evită pe cât posibil zahărul și prăjelile și găsește un sport care să-ți placă. Nici nu trebuie să fie neapărat sport. Poți să mergi, să alergi, să dansezi, să lași mașina acasă și să pedalezi până unde ai treabă.

Mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult. Atât de simplu este. :-)”, a scris Vladimir pe pagina sa de Instagram.

 

Publicat: 25 iul. 2021, 20:18 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă