EXCLUSIV| Vladimir Drăghia și-a scos soția la terasă! Actorul a mâncat un coș cu pâine și a ignorat-o pe Alice

Publicat: 30 Jul. 2020, 08:13 Vedete

Vladimir Drăghia, surprins la o terasă din Capitală, cu soția, unde au ieșit să ia masa!

Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri, destul de mulați pe picioare și posterior, și un tricou galben, cu mânecă scurtă, care lasă la vedere mușchii și tatuajele de pe brațe, actorul a fost surprins, zilele trecute, la un local din Capitală, alături de soția lui superbă, Alice, și încă un bărbat.

Soția lui Drăghia purta o rochie lungă, vaporoasă, în alb și negru, asortată cu o pereche de sandale roșii, fară toc.

 Vladimir Drăghia a mâncat pâine goală

Cei doi soți s-au așezat la terasă unde s-au întâlnit cu un alt bărbat, probabil amic de-al lor. Și-au comandat cafele și apă, dar și de mâncare, probabil ciorbițe. Vladimir Drăghia nu s-a săturat probabil cu ce își comandase, așa că a “atentat” asupra coșului cu pâine pe care nu l-a lăsat până nu l-a terminat! Actorul mușca cu poftă din bucățile de pâine pe care le lua una după alta din coș.

După ce au terminat de mâncat, Vladimir Draghia și soția lui s-au ridicat și au plecat spre mașină, în timp ce bărbatul a mai rămas la terasă. Ajunși la mașină, Vladimir, un gentleman în adevăratul sens al cuvântului, i-a deschis întâi portiera soției, să se urce ea, după care s-a urcat și el în dreapta ei.

Vladimir, tată de fetiță

Vladimir Drăghia și soția lui Alice, au împreună o fetiță – Zoia. Actorul se simte cu adevărat împlinit de când și-a găsit jumătatea, dar mai ales de când a venit pe lume micuța lor. Drăghia adora să-și petreacă timpul cu familia lui, iar fetelor le face toate poftele. Weekend-ul trecut Vladimir Drăghia și-a scos fetele la mare unde au stat la soare, s-au relaxat, s-au bălăcit și au petrecut timp de calitate împreună, iar paparazzi CIAO.RO au surprins imagini inedite cu cei trei!

Publicat: 30 Jul. 2020, 08:13 Vedete
Pe aceeași temă