Oana Roman, decisă să părăsească definitiv România? Vedeta a făcut primele declaraţii

Publicat: 23 iun. 2021, 11:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman şi-a surprins fanii cu ultimul mesaj pe care l-a transmis pe pagina sa de Instagram. Vedeta pare hotărâtă să plece definitiv din România, însă singurul lucru pentru care nu a făcut acest pas până acum este mama sa. 

Oana Roman a răbufnit pe reţelele de socializare! Vedeta îşi doreşte să renunţe la viaţa pe care o are în România şi să se mute din ţară. Se pare că principalul motiv este ura pe care românii o transmit zilnic.

Recent, Oana Roman a fost întrebată de uin fan pe pagina sa de Instagram, dacă ar fi dispusă să părăsească ţara noastră pentru un milion de euro. Astfel, vedeta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că ar face acest lucru, însă cât timp Mioara Roman va mai trăi vrea să îi fie alături.

”M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Cum a slăbit Oana Roman peste 20 de kilograme

Recent, ea a fost prezentă la un eveniment monden unde, încă de cum și-a făcut apariția, a reușit să atragă toate privirile celor prezenți. Oana Roman și-a etalat noua siluetă, mult mai suplă!

Reporterii CIAO.RO au aflat ce dietă fabuloasă a urmat de a reușit să scape de peste 20 de kilograme.

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri. Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident. Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman pentru CIAO.RO.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 iun. 2021, 11:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă