Ana Morodan, criticată pe net pentru că ar fi mult prea slabă! Câte kilograme are, de fapt, ”Contesa Digitală”

Publicat: 18 iun. 2021, 15:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ana Morodan, cunoscută drept și ”Contesa Digitală”, a fost criticată de persoane pe rețelele de socializare, la fotografii, spunându-i-se că este aproape anorexică. Ce reacție a avut vedeta, în urma criticilor primite?

”Contesa Digitală” Ana Morodan a scris pe rețelele de socializare un mesaj către urmăritorii ei prin care le explică faptul că în ultima perioadă s-a îngrășat câteva kilograme, mai precis patru. Mai multe persoane de pe platforma Instagram i-au scris vedetei faptul că ar fi anorexică. Fosta concurentă de la ”Asia Express” a mărturisit faptul că are 47 de kilograme și își dorește să ajungă la loc la 43 de kilograme.

„Am o problemă gravă. Pentru cei care tot vă stresați că sunt foarte slabă, să știți că m-am îngrășat patru kilograme, oficial am 47 de kilograme, aveam 43. Și acum sunt foarte nervoasă din cauza asta, și vreau să slăbesc din nou. Doar că nu pot să țin cură pentru că nu are niciun sens.

Dar totuși îmi trebuie 43 de kilograme. Voi nu înțelegeți că eu provin dintr-o familie în care toată lumea e slabă. Când am venit la București eram mai grasă, dar în rest, eu toată viața am avut 43 de kilograme. Nu înțeleg de ce s-ar schimba acum ceva”, a spus Ana Morodan, pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

Ana Morodan a trăit o dramă de nedescris

Ana Morodan este una dintre cele mai apreciate prezenţe din mediul online. Deşi vedeta este invidiată pentru viaţa frumoasă pe care o trăieşte, mulţi nu ştiu faptul că frumoasa blondină a trecut printr-o dramă tulburătoare.

nvitată la podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a vorbit despre una dintre cele mai grele și mai dureroase perioade din viața sa: ”Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect. Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după”, a dezvăluit Ana Morodan, potrivit spynews.ro.

”Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nici maică-mea, nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmorântare corespunzătoare, încât eu am ajuns acasă și am zis: ”Care e următorul task pe ordinea de zi?”, a adăugat ea.

Sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 18 iun. 2021, 15:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă