Feli Donose, dezvăluiri despre prima întâlnire cu tatăl fetiţei sale: „Nu a fost dragoste la prima vedere!”

Publicat: 12 iun. 2021, 09:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deşi cântăreaţa este cunoscută de o tară întreagă datorită talentului său, pe plan sentimental însă, vedeta a încercat să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor. În cadrul unul interviu recent, frumoasa blondină a dat detalii nemaiştiute despre prima întâlnire cu tatăl fetiţei sale.

Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin de câţiva ani, iar împreună au o minunăţie de fetiţă, Nora Luna!

Deşi până acum nu a făcut prea multe dezvăluiri despre familia sa, recent cântăreața Feli Donose a dat detalii din povestea sa de dragoste pe care o trăiește cu tatăl fetiţei sale.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Feli Donose a mărturisit cum l-a cunosut pe partenerul său.

”L-am cunoscut la o nuntă”

Se pare că cei doi s-au cunoscut la o nuntă, iar din prima clipă artista a ştiut că el este alesul.

”Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a spus artista.

Cât despre cererea în căsătorie, Feli a dezvăluit: ”Am cerut EU în căsătorie”. ”M-am gândit la căsătorie și da, mă văd mireasă. O mireasă desculță care se va bucura de acea zi specială atunci când o să simtă și ea, și mirele ei”, a adăugat cântăreața.

În ceea ce o priveşte pe fiica sa, artista a declarat: ”Nora Luna ne moștenește pe amândoi. Are câte un strop și din bunicii ei. Recent, mi-am dat seama că gropița din bărbiță o moștenește de la tatăl meu. Totuși, ca o mamă obsedată ce sunt, vreau să cred că seamănă în toate cele bune cu mine!”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 iun. 2021, 09:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă