Pandemia i-a pus la încercare pe Feli și Cătălin, logodnicul ei: ”Uneori ne călcam destul de tare pe nervi”

Publicat: 23 Feb. 2021, 10:21 Vedete

Pandemia i-a pus la încercare și pe Feli și Cătălin, logodnicul ei. Cum bărbatul lucrează acum de acasă, iar Feli nu a mai avut concerte din cauza restricțiilor impuse de autorități, cei doi au petrecut mult timp împreună. Iar, odată cu acest lucru, pare că au întâmpinat mici dificultăți în relație.

În prezent, aflându-ne în pandemie, a devenit o normalitate pentru oameni purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării fizice de peste 1.5 metri. Pe de altă parte, încă din 2020, multe persoane lucrează de acasă, angajatorii dorind să nu-și pună angajații în pericol din cauza virusului. În această situație se află și Cătălin, logodnicul artistei Feli, care lucrează de acasă. Pe de altă parte, Feli ar fi trebuit să susțină concerte, însă din cauza restricțiilor din pandemie, a ”rămas pe bară” deocamdată.

“De când cu pandemia, eu și Cătă stăm foarte mult împreună. Job-ul lui, deocamdată, e de acasă și eu cum am mai rar concerte (bine… n-am de un an) stau mai mult «la domiciliu» decât credeam. Uneori ne călcam destul de tare pe nervi. Probabil că, la un moment dat, ne e rău de prea mult bine. Vă sună cunoscut? Suntem amândoi zodia gemeni. Asta înseamnă că suntem patru oameni cu suflet de copil într-o relație «de oameni mari”. Uneori abia așteptăm să plecăm câteva zile (separat) și să mai luăm o pauză. Fiecare cu viata lui!”, a scris cântăreața când a făcut postarea de mai jos pe Instagram, arată Cancan.

Cerere în căsătorie ca în poveşti

Feli Donose a povestit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie de bărbatul pe care îl iubește enorm.

„Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme. Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție.

Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într un minut de două ori!, a povestit Feli pentru unica.ro.

Sursă foto: capturi

Publicat: 23 Feb. 2021, 10:21 Vedete
Pe aceeași temă