Feli a fost cerută în căsătorie! Vedeta este în al noulea cer!

Publicat: 24 sept. 2020, 13:56 Autor: Elena Vedete
Feli a fost cerută în căsătorie! Vedeta este în al noulea cer!

Feli trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, în ciuda pandemiei de coronavirus. Frumoasa cântăreaţă se bucură de momente unice alături de fiica sa, Nora Luna, iar recent a fost cerută în căsătorie de Cătălin, iubitul ei şi tatăl fetiţei sale. 

„DA! ? Accept sa-ti fiu sotie, Catalin! Pentru ca ma accepti fix asa cum sunt si pentru ca ne iubim si respectam. Accept pentru ca esti cel mai bun prieten al meu. Ca nu te sperie nebuniile mele si momentele de Feli cea nu tocmai lapte si miere uneori. Accept pentru ca viata cu tine e simpla, frumoasa si asezata si pentru ca ne traim povestea ca doi adolescenti care se iubesc la nebunie cand se iubesc, si sunt 2 vulcani cand se aprind. Multumesc ca m-ai facut mama de Nora Luna si ( imediat ) sotia ta. Cand imi spui “nevastă” ma simt cea mai mandra! Ca-s a ta! ❤️”, a scris Feli pe pagina sa Instagram.

 

„În perioada de izolare și după ea s-au rupt familii despre care puteam să spun că sunt perfect sudate. Mi-a fost teamă pentru relația mea, sincer. Am luat izolarea ca pe un test. Am stat luni de zile 24/24 cu omul meu. Știam că o să văd părți din el și el din mine pe care în viața de dinainte nu apucam să le vedem, pentru că eu plecam des de acasă în concerte prin țară, el era cu job-ul. Am luat în calcul faptul că noi am devenit părinți înainte să fim o relație și mă întrebam “Dacă de fapt totul e o proiecție de-a ta și realitatea e totuși alta și deloc plăcută?”. Dar uite că pe noi ne-a sudat și mai tare tot ce s-a întâmplat anul ăsta. Ne-am spus adevăruri frumoase, adevăruri mai puțin frumoase, toate spuse cu maturitate și iubire și asta ne-a ajutat enorm. Așa mi-am dat seama că trăim o iubire matură și că ne dorim familia asta din iubire pură față de noi ca și cuplu, nu doar din iubire față de fetița noastră”, a declarat Feli, într-un interviu acordat revistei Unica.

Cerere în căsătorie ca în poveşti

„Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme”, a povestit Feli. „Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție.

Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într un minut de două ori!”, a povestit Feli pentru unica.ro.

Publicat: 24 sept. 2020, 13:56 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă