Feli, dezvăluiri nemaiștiute despre momentul în care a fost cerută în căsătorie: ”Nu am auzit de emoție…”

Publicat: 20 Nov. 2020, 11:24 Vedete

Feli Donose se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, o minunăție de fetiță și un partener care o iubește enorm. Recent, artista a vorbit despre momentul în care iubitul său a cerut-o în căsătorie și a dezvăluit că la început nici măcar nu a auzit cererea pentru că a foarte surprinsă și emoționată.

Feli și partenerul său au o relație de câțiva ani și o fetiță împreună, dar cu toate acestea nu au făcut până acum pasul cel mare. În cadrul unui interviu, cântăreața a povestit ce s-a întâmplat în momentul în care iubitul său i-a pus marea întrebare.

„În mai a venit și m-o cerut de nevastă și prima dată nu am auzit de emoție, am fost surdă total, și a trebuit să mă mai ceară o dată, imediat după”, a povestit cântăreața.

Feli a recunoscut că momentul a lăsat-o fără cuvinte: „Eu nu am răspuns nimic. M-am aruncat în canapea ca toate fetele astea pe care le vedeți pe Facebook că sunt cerute în căsătorie, emoționate, fără cuvinte. Exact așa siropoasă am fost și eu”.

Cerere în căsătorie ca în poveşti

„Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme”, a povestit Feli. „Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție.

Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într un minut de două ori!”, a povestit Feli pentru unica.ro.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 20 Nov. 2020, 11:24 Vedete
Pe aceeași temă