Feli Donose s-a despărțit de tatăl fetiței ei. Motivul separării: „De la un timp…”

Publicat: 28 dec. 2022, 10:52 Autor: Camelia Vedete

Feli Donose s-a despărțit de tatăl fetiței ei. Feli Donose și tatăl fetiței ei, Cătălin, au decis de comun acord să se despartă. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Feli Donose a pus punct relației cu iubitul ei, după cinci ani de relație. Fanii au fost luați prin surprindere de postarea de pe Instagram a artistei. Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau, deși i-a legat o poveste de dragoste foarte frumoasă.

Feli Donose s-a despărțit de tatăl fetiței ei

Mai mult, Feli spune că au rămas în relații bune și îi leagă iubirea pentru fiica lor, Nora Luna. Artista a dorit să facă această dezvăluire înainte de 2023, pentru a intra în noul an cu inima curată.

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli Donose, într-o postare distribuită pe Instagram.

Feli Donose, dezvăluiri despre prima întâlnire cu tatăl fetiţei sale: „Nu a fost dragoste la prima vedere!”

Se pare că cei doi s-au cunoscut la o nuntă, iar din prima clipă artista a ştiut că el este alesul.

”Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a spus artista.

Cât despre cererea în căsătorie, Feli a dezvăluit: ”Am cerut EU în căsătorie”. ”M-am gândit la căsătorie și da, mă văd mireasă. O mireasă desculță care se va bucura de acea zi specială atunci când o să simtă și ea, și mirele ei”, a adăugat cântăreața.

În ceea ce o priveşte pe fiica sa, artista a declarat: ”Nora Luna ne moștenește pe amândoi. Are câte un strop și din bunicii ei. Recent, mi-am dat seama că gropița din bărbiță o moștenește de la tatăl meu. Totuși, ca o mamă obsedată ce sunt, vreau să cred că seamănă în toate cele bune cu mine!”.

Publicat: 28 dec. 2022, 10:52 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă