Andreea Raicu s-a fotografiat nud! Cum arată la 43 de ani

Publicat: 16 mai 2021, 13:56 Autor: Andreea Voicu Vedete

Are vârsta de 43 de ani, însă nu se sfiește nicio secundă să își arate trupul bine lucrat! Andreea Raicu s-a fotografiat nud și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu s-a fotografiat foarte sexy, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare, unde a strâns mii de aprecieri din partea internauților, dar și mesaje! Are 43 de ani, însă vedete nu se sfiește nicio secundă să își arate corpul bine lucrat și silueta de invidiat, iar cu această ocazie a și transmis un mesaj.

”Din perioada în care eram închiși în casă☺️ Mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominat în acestă perioadă. Mai avem și altele și și mai și. Să le postam sau….??”, este mesajul pe care Andreea Raicu l-a postat pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Andreea Raicu, mărturisiri dureroase din trecut

Andreea Raicu a reușit să ajungă la un echilibru în prezent, însă drumul către pacea interioară nu a fost deloc unul ușor, trecând de-a lungul anilor prin multe obstacole. Fosta prezentatoare TV a vorbit despre perioadele grele prin care a trecut, în copilărie, și modul în care au marcat-o. A acumulat experiență, a învățat din greșelile trecutului, iar acum poate spune că este împăcată cu sine.

Andreea Raicu a vorbit în cadrul interviului cu Mihai Morar despre copilărie și modul în care a fost afectată în perioada respectivă. Așa cum spune și bruneta, a ”suferit de rana abandonului”.

”O copilărie nefericită nu înseamnă că trebuie să ai niște părinți care te bat sau niște părinți aloolici. O copilărie nefericită este când ești un copil singur. Eu am crezut că am fost un copil iubit”, a spus Andreea Raicu în interviul acordat lui Mihai Morar, pe Youtube, arată Antena Stars.

Eu am suferit de rana abandonului, pentru că mama mea pleca foarte mult de acasă și eu aveam nevoie de ea și ea nu era. Am fost un copil foarte trist, iar acest lucru nu a fost acceptat la mine în familie și apoi am încercat să arat că eu sunt un copil foarte vesel. Am descoperit lucrul acesta care m-a șocat, că eu am fost un copil foarte trist. Eu primeam foarte multe cadouri care să suplinească această lipsă”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram Andreea Raicu, capturi video Youtube

Publicat: 16 mai 2021, 13:56 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă