Andreea Raicu, mărturisiri dureroase din trecut: ”Eu am suferit de rana abandonului”

Publicat: 15 Mar. 2021, 12:03 Vedete

Andreea Raicu a făcut dezvăluiri din viața privată, mărturisiri referitoare la trecutul ei, la copilărie și la ce emoții și trăiri a avut în urmă cu mulți ani.

Andreea Raicu a reușit să ajungă la un echilibru în prezent, însă drumul către pacea interioară nu a fost deloc unul ușor, trecând de-a lungul anilor prin multe obstacole. Fosta prezentatoare TV a vorbit despre perioadele grele prin care a trecut, în copilărie, și modul în care au marcat-o. A acumulat experiență, a învățat din greșelile trecutului, iar acum poate spune că este împăcată cu sine.

Andreea Raicu a vorbit în cadrul interviului cu Mihai Morar despre copilărie și modul în care a fost afectată în perioada respectivă. Așa cum spune și bruneta, a ”suferit de rana abandonului”.

”O copilărie nefericită nu înseamnă că trebuie să ai niște părinți care te bat sau niște părinți aloolici. O copilărie nefericită este când ești un copil singur. Eu am crezut că am fost un copil iubit”, a spus Andreea Raicu în interviul acordat lui Mihai Morar, pe Youtube, arată Antena Stars.

Eu am suferit de rana abandonului, pentru că mama mea pleca foarte mult de acasă și eu aveam nevoie de ea și ea nu era. Am fost un copil foarte trist, iar acest lucru nu a fost acceptat la mine în familie și apoi am încercat să arat că eu sunt un copil foarte vesel. Am descoperit lucrul acesta care m-a șocat, că eu am fost un copil foarte trist. Eu primeam foarte multe cadouri care să suplinească această lipsă”, a mai spus vedeta.

Ce spune Andreea Raicu despre căsătorie

„Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, spunea Andreea Raicu în urmă cu ceva timp.

„Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori. Eu am nevoie de timp cu mine, de câteva ore în care să nu văd pe absolut nimeni. Să stau în casă, să merg în parc. Nu avem niciun drept de proprietate a niciunui om. Nu avem niciun certificat care să ateste asta. Cum să-i spun cuiva: ‘Nu pleci?!’. Căsătoria este rezultatul unei relaţii fericite, nu un scop în viaţă. Cel puţin pentru mine”, a spus Andreea Raicu, în cadrul unei emisiuni.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 Mar. 2021, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă