O celebra prezentatoare TV a lesinat in direct din cauza costumatiei de Halloween pe care a decis sa o poarte. Telespectatorii au asistat la scene socante

Publicat: 02 nov. 2017, 17:26 Autor: madalina m. News 3

O cunoscuta femeie de televiziune a trecut prin clipe de cosmar, dupa ce a inceput sa se simta rau si s-a prabusit in fata camerelor de luat vederi. Chiar costumatia sa de Halloween pare sa fi fost de vina pentru incident.

Prezentatoarea Wendy Wiliams realiza un episod special dedicat zilei de Halloween, cand a aparut imbracata precum Statuia Libertatii. Femeia de culoare a purtat chiar si o peruca verde, dar si machiaj pe masura, ca sa poata intruchipa cat mai bine personajul.

La un moment dat insa aceasta a inceput sa se simta rau si editia speciala de Halloween a fost intr-adevar una inspaimantatoare. Toti cei din fata micilor ecrane au putut vedea cum ea lesina in direct.

O celebra prezentatoare TV a lesinat in direct din cauza costumatiei de Halloween

In varsta de 53 de ani, Wendy Williams isi realiza talkshow-ul, iar ca tematica a avut ziua de Halloween. Ea a fost imbracata cu un costum de culoare verde stralucitor si cand a picat in platoul de filmare, a fost intrerupta si transmisiunea in direct.

Totul s-a petrecut cu zece minute inainte ca emisiunea sa se termine, iar initial oamenii au crezut ca e o farsa de Halloween. Cand Wendy Williams nu a mai revenit insa in direct, telespectatorii si-au dat seama ca e ceva cat se poate de serios.

La fata locului a fost chemata si o ambulanta, dar cum vedeta si-a revenit rapid, nu a fost nevoie de interventia medicilor. Wendy le-a spus tuturor ca s-a incalzit foarte tare in costumul pe care il purta si ca totul s-a inegrit pentru o clipa.

„Nu a fost o cascadorie. M-am incins in costumatia mea si am lesinat. Dar stiti ceva, sunt o campioana si mi-am revenit”, a spus prezentatoarea imediat dupa momentul infricosator.

Chit ca a fost acuzata de un moment fals pentru a spori ratingul emisiunii sale, Wendy Wiliams a spus ca totul a fost cat se poate de real si peripetiile de genul acesta chiar li se intampla si celebritatilor.

In plus, vedeta americana a mai acuzat si luminile puternice folosite in platoul emisiunii, dar si machiajul in exces pe care a fost nevoita sa il poarte. De asemenea, si ea s-a speriat foarte tare cand a simtit ca se prabuseste.

(sursa: insideedition.com)

Publicat: 02 nov. 2017, 17:26 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă