Gina Pistol, dezvăluiri sincere despre primele săptămâni cu fiica sa: ”Pentru mine a fost greu…”

Publicat: 01 apr. 2021, 09:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gina Pistol traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa, dar și cea mai grea. Iubita lui Smiley a povestit pe rețelele de socializare cu ce probleme s-a confruntat în ultimul timp. Se pare că pentru frumoasa prezentatoare, viața de mămică nu este chiar atât de ușoară pe cât spera.

Gina Pistol a făcut o serie de filmulețe pe pagina sa de Instagram acolo unde a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine.

Mai mult, vedeta a povestit că fără ajutorul iubitului său nu ar fi reușit să treacă cu bine peste primele zile din viața fiicei sale.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente.. Am pășit în casă și am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.. Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa.. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor.. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol a slăbit enorm

Recent, iubita lui Smiley a publicat pe rețelele de socializare rezultatele pe care le-a obținut după naștere. Frumoasa blondină s-a fotografiat într-o pereche de colanți modelatori, mândră de rezultatele pe care le-a obținut.

„Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjeria modelatoare încă din ziua a 4-a. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanții compresivi postpartum)”, a scris Gina Pistol într-un InstaStory.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 apr. 2021, 09:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă